10 Ιαν 2015

Προσπαθούν να φιμώσουν στην Ήπειρο τον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", μέχρι τις εκλογές!!!

- Καταγγελία του διευθυντή του "Ράδιο Ηγουμενίτσα" για ΝεοΔημοκρατικές πιέσεις
- Ό,τι και να κάνουν, τον κόσμο δεν θα μπορέσουν να τον φιμώσουν

   Η ιδιοκτήτρια εταιρία του "Ράδιο Ηγουμενίτσα" δέχεται πιέσεις, από χθες, να σταματήσει την αναμετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", μέχρι το τέλος των εκλογών!!!
   Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, ο διευθυντής του σταθμού Θάνος Αναστασίου, απέκλεισε αμέσως το ενδεχόμενο αυτό κατηγορηματικά.
   "Η αντίδραση της εταιρίας που ανήκει το Ράδιο Ηγουμενίτσα ήταν να δώσει εντολή στον τεχνικό του σταθμού να διακόψει εντελώς την εκπομπή του σταθμού, πράγμα που δεν έγινε, με άρνηση του τεχνικού. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε μετά από συνάντηση του ιδιοκτήτη με παλαιό βουλευτή και ενός υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας. Ζητώ τη βοήθεια όλων σας στη πιο δύσκολη στιγμή που περνά η ελεύθερη έκφραση στη περιοχή μας", σημειώνει.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Ό,τι και να κάνουν, τον κόσμο δεν θα μπορέσουν να τον φιμώσουν.
   Η κινδυνολογία, η τρομοκρατία, οι απειλές, οι εκβιασμοί θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ. Βρίσκονται σε τέτοιο πανικό, σε τέτοια απόγνωση, για την επερχόμενη συντριβή τους, που δεν συνειδητοποιούν ότι με αυτά θυμώνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο.
   Ο Έλληνας είναι φιλότιμος και δεν σηκώνει καουμποϊλίκια...
   Υπομονή, στις 25 Γενάρη, η Ελπίδα Έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.