20 Νοε 2014

Ο ΟΑΕΕ και τα αρμόδια υπουργεία συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Εκστρατεία για πιο πολλές προσφυγές από την «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ»

   Συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης η «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ», προκειμένου να ενταχθούν στον δικαστικό αγώνα που έχουν ξεκινήσει εναντίον του Οργανισμού, όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες.
   Σ’ αυτό το πλαίσιο διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. (στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, Ν. Ζέρβα 28-30, Στοά Σάρκα), εκδήλωση – συζήτηση, στην οποία θα αναπτυχθούν απόψεις και προβληματισμοί γύρω από το ασφαλιστικό ζήτημα των ελεύθερων επαγγελματιών. Παράλληλα, θα γίνει μια πλήρης ενημέρωση για τις δικαστικές ενέργειες, αλλά και για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον ΟΑΕΕ.
   «Ο ΟΑΕΕ και τα αρμόδια υπουργεία συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Στόχος τους είναι οι περιουσίες μας, κινητές και ακίνητες, να αλλάξουν ιδιοκτήτες. Σκαρφίζονται συνεχώς νέους φόρους για να μαζέψουν και τις τελευταίες σταγόνες ρευστού από την αγορά…», τονίζεται μεταξύ άλλων σε χθεσινή ανακοίνωσή τους.
   Και σε άλλο σημείο προσθέτουν ότι «το τελευταίο οχυρό σε αυτόν τον πόλεμο επιβίωσης είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. Σ’ αυτήν προσφύγαμε ομαδικά προ ολίγων ημερών. Για να μεγαλώσει όμως αυτό το οχυρό και να γίνει απόρθητο κάστρο, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι…».
   Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν βρίσκεται υπό την αιγίδα κανενός φορέα και η «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ» δραστηριοποιείται ανεξάρτητα και πέρα από κάθε πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.