20 Νοε 2014

Μουσική μάζωξη των Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Άρτας

Παρασκευή βράδυ στην Βαγγελιώ, με την Βάσω να μας παίρνει το μυαλό και να μας ταξιδεύει...

   Ο Σύλλογος Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Άρτας μας καλεί σε μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 9: 00 μ.μ. στο εστιατόριο-ουζερί "Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ" (πρώην Il Vicolo), στην οδό Γριμπόβου 17, στην Άρτα.
   Θα βρεθούμε όλοι μαζί, θα συζητήσουμε για την μέχρι τώρα πορεία του ΚΙΦ Άρτας, θα μιλήσουμε για τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων, θα συνεισφέρουμε με ό,τι μπορεί ο καθένας στον κοινό σκοπό, θα γελάσουμε, θα πιούμε, θα γλεντήσουμε και θα ξεχάσουμε βάσανα και έγνοιες με ζωντανή ορχήστρα.
   Με την Βάσω να μας παίρνει το μυαλό και να μας ταξιδέυει...

2 σχόλια:

  1. φοβερή μάζωξη....όλοι οι υποψήφιοι των κάθε εκλογών ...έτσι δίνεται το παράδειγμα ..γλέντια και χορούς ενώ άλλοι πεινάνε και πεθαίνουν ...το σκεφτήκατε αυτό καθόλου....μια χαρά κίνηση κάνατε και μετά τα κάνετε ΜΑΝΤΑΡΑ έλεος αρχίζετε και μοιάζετε με τα καθ..κια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. 20 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ 8 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΣΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.