7 Νοε 2014

Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας & Ενημέρωσης των Λογιστών-Φοροτεχνικών στο Σύνταγμα

- Δυναμικό παρών από τους Αρτινούς φοροτεχνικούς
- Όλοι μαζί ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να μπει ένα ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

   Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας συμμετέχει στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Ενημέρωσης που διοργανώνουν οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί απ' όλη την Ελλάδα σε λίγη ώρα, στις 1:30 στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.
   Μαζί με την αντίστοιχη Ένωση από τα Γιάννενα, οι Αρτινοί φοροτεχνικοί μίσθωσαν πούλμαν για την αυθημερόν μετάβασή τους στην Αθήνα και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους τους, που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση του Συντάγματος, να μην ανοίξουν τα γραφεία τους, σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου!!!
   Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση:
   "Συνάδελφοι, αν νιώθετε ότι, όλα αυτά που γίνονται στο αντικείμενο εργασίας μας, γίνονται με λάθος και άδικο τρόπο, ελάτε μαζί μας.
   Μην παρασυρθείτε από την καθημερινότητα, μην τους αφήσετε να πιστέψουν ότι όλα θα σχεδιάζονται χωρίς εμείς να έχουμε λόγο, μην μείνετε απαθείς. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
   Λέμε ναι στην βελτίωση και την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών, λέμε ναι σε ότι νομοθέτημα μειώνει την αδικία σε όλα της τα επίπεδα.
   Λέμε όμως όχι στην άσκοπη ταλαιπωρία των λογιστών, όχι στην άδικη φορολόγηση των πολιτών, όχι στα άδικα ποινολόγια.
   Σεβασμό στις ζωές των Λογιστών και των Πολιτών, ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.