18 Ιουλ 2014

Το πρώτο Kite race Festival και Beach Party στην Κορωνησία

Ακριβείς πληροφορίες για να μην μπερδευτούν οι... καρχαρίες της ξηράς!!!

   Αύριο, Σάββατο 19 Ιουλίου, στις 3:00 μ.μ., θα διεξαχθεί στην Κορωνησία το 1ο Kite race Festival, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Κορωνησίας.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν αθλητές από την Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Πάτρα. Ας ελπίσουμε οι άνεμοι να είναι ευνοϊκοί και να κερδίσει ο καλύτερος (πάμε γερά Κωστάκη!!!)...
   Μετά τον αγώνα θα γίνει beach party στην παραλία μετά το λιμάνι. Ή μάλλον, για μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, ώστε να μην μπερδευτούν οι τύποι του... ΤΑΙΠΕΔ, λίγο μετά το λιμάνι και λίγο πριν το δημοτικό περίπτερο, εκεί που είναι η πέργκολα, μπροστά στο "Γαρ οίδα"...
  Είναι η πρώτη παρόμοια διοργάνωση που γίνεται στον Αμβρακικό κόλπο και αναμένεται να έρθουν πολλοί φίλοι των θαλάσσιων sports. Ας ελπίσουμε να έχει επιτυχία, να καθιερωθεί και του χρόνου να πάμε στο 2ο Kite race Festival και να γλεντήσουμε σε μια παραλία ελεύθερη από... καρχαρίες της ξηράς!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.