23 Ιουλ 2014

Έκτακτη συνεδρίαση στη Βουλή για τον πόλεμο στη Γάζα αποφασίστηκε μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών;

   Την έκτακτη σύγκλησή της, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, έπειτα από σχετική πρόταση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου, κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Άμυνας «Φάροι, στρατονομία και άλλες διατάξεις».
   Συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Εξωτερικών να ενημερωθεί αρμοδίως για το ποιες είναι οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, σε διπλωματικό επίπεδο, καθώς και ποιες πρωτοβουλίες σκοπεύει να αναλάβει στην κατεύθυνση ταχύτατου τερματισμού των δολοφονικών ισραηλινών βομβαρδισμών και επιθέσεων.
   Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστεί ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για κάποιον κ Ευάγγελο Βενιζέλο) και να ενημερώσει επίσημα τι έχει κάνει ή έστω τι σκοπεύει να κάνει για την σφαγή που γίνεται στην γειτονιά μας...
   Μέχρι στιγμής πάντως, τηρείται σιγή ασυρμάτου, καθώς ο κατά τα άλλα λαλίστατος κος Βενιζέλος (μέχρι και ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο έχει κάνει. Την δεύτερη στην ιστορία, την πρώτη είχε κάνει ο αλήστου μνήμης Ιωαννίδης!!!), δεν έχει βρει ούτε μια λέξη να πει για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Προφανώς για να μην ενοχληθεί ο "στρατηγικός εταίρος", το Ισραήλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.