28 Ιουλ 2014

Τι ετοιμάζουν απόψε οι καθαρίστριες με την Χάρις Αλεξίου; Το αποκαλύπτει η ίδια η Χαρούλα...

- Αυτές καθάριζαν τόσο καιρό για εμάς, τώρα θα... "καθαρίσουμε" εμείς γι' αυτές!!!
- Είναι όλοι καλεσμένοι, εκτός από... τα ΜΑΤ σας, κε ΣαμαροΒενιζέλε!!!

   Τι μπορεί να ετοιμάζουν απόψε, Δευτέρα 28 Ιούλη, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, η Χαρούλα Αλεξίου, ο 105,5 Στο Κόκκινο και η Αλληλεγγύη για όλους;


   Ας μας απαντήσει η ίδια η Χαρούλα. Συντονίστηκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο και άκουσα την απάντηση:


 
   Ένας αγώνας 10 μηνών, που γεννά ελπίδες σε όλους τους εργαζόμενους, για μια νέα αγωνιστική πορεία του εργατικού κινήματος, αξίζει να τον γιορτάσουμε με μια μεγάλη γιορτή.
   595 καθαρίστριες, 10 μήνες στον δρόμο, πολύ ξύλο από τα ΜΑΤ, 1 μέρα γιορτής. Αυτές οι γυναίκες συμβολίζουν τον αγώνα χιλιάδων εργαζομένων που αγωνίζονται σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στις μνημονιακές αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, μέσα από τις οποίες περνά, η πιο στυγνή νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα του καπιταλισμού σε βάρος της εργασίας και της κοινωνίας.
   Ο πολύμορφος αγώνας που έχουν ξεκινήσει οι 595 καθαρίστριες εδώ και μήνες, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αντίστασης και αξιοπρέπειας για ολόκληρη την κοινωνία. Αυτές οι γυναίκες, εδώ και καιρό σηκώνουν πάνω τους το βάρος της αντίστασης απέναντι στην μνημονιακή βαρβαρότητα.
   Όλοι λοιπόν, (όλοι εκτός από τα ΜΑΤ σας, κε ΣαμαροΒενιζέλε) στην συναυλία των αγώνων. Όλοι οι εργαζόμενοι που ζουν στην ανασφάλεια, όλοι οι άνεργοι, όλος ο κόσμος που δέχεται την βία των απάνθρωπων πολιτικών να συμπαρασταθούν και να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιούλη στις 21:00 στην πλατεία Συντάγματος.
   Και επειδή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα, στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχει περίπτερο όπου θα συγκεντρώνονται φάρμακα για την Γάζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.