19 Ιουλ 2014

Οδεύουμε προς τη πλήρη κατάργηση της επικουρικής σύνταξης και του εφάπαξ!!!

Συμπεράσματα από τη σύσκεψη των διοικητών των ασφαλιστικών ταμείων με τη τρόικα

   Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, Θανάσης Καποτάς, μίλησε «στο Κόκκινο» για τα συμπεράσματα από τη σύσκεψη των διοικητών των ασφαλιστικών ταμείων με τη τρόικα.
   «Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο μείωσης των κύριων συντάξεων, την αρχική μετατροπή της επικουρικής σύνταξης σε φιλοδώρημα και στη συνέχεια, στη πλήρη κατάργησή της μαζί με το εφάπαξ», είπε, σχολιάζοντας τις προθέσεις κυβέρνησης - τρόικας για το ασφαλιστικό.
   «Πέρα από τις ενοποιήσεις, συζητιέται και η κατάργηση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και ενδεχομένως να ανατραπούν, κάτι που θα φέρει και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», συμπλήρωσε και έκανε λόγο για ένα «συγκεχυμένο σχέδιο που αφορά στις ενοποιήσεις Ταμείων, ώστε να καταλήξουμε σε έναν φορέα ασφάλισης, που ουσιαστικά σημαίνει τη πλήρη κατάργηση της επικουρικής και του εφάπαξ».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.