2 Μαΐ 2014

Πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής στην Άρτα

Παρουσίαση του πλήρους ψηφοδελτίου και δημοσιοποίηση των ολοκληρωμένων προγραμματικών θέσεων

   Την Παρασκευή 2 Μαΐου, ώρα 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής», στην οδό Μακρυγιάννη 3-5, στο κέντρο της Άρτας.
   Στον χώρο του εκλογικού κέντρου θα γίνει η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού, αλλά και κάτι ακόμη, που, εγώ τουλάχιστον, το κρίνω ως ιδιαιτέρως σημαντικό: Θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.
   Η Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή είναι η μόνη αυτοδιοικητική παράταξη στην Άρτα που έχει δημοσιοποιήσει τους συγκεκριμένους προγραμματικούς της άξονες, τους στόχους που θέτει, ως νέα δημοτική αρχή και τους τρόπους επίτευξής τους.
  Είχε ήδη, σε ειδική θεματική συνέντευξη Τύπου την Μ.Δευτέρα, παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της για την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την τουριστική ανάπτυξη.
   Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου θα ολοκληρώσει την παρουσίαση των προγραμματικών αξόνων με τις θέσεις για πολεοδομικό και κυκλοφοριακό σχεδιασμό, οδοποιία, διαχείριση απορριμμάτων και παραγωγική ανασυγκρότηση του δευτερογενούς και του τριτογενούς τομέα της Οικονομίας.
   Πότε με το καλό θα διαβάσουμε κάτι συγκεκριμένο και από τους άλλους υποψήφιους, ώστε να ξέρουμε τι σκοπεύουν να κάνουν την ψήφο που ζητούν να τους δώσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.