3 Μαΐ 2014

Πρωτομαγιά στην Άρτα για την Όλγα Γεροβασίλη - ΦΩΤΟ

Περιοδείες σε χωριά της Άρτας

   Στην Άρτα βρέθηκε την ημέρα της Πρωτομαγιάς η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη.
    Στις 10 το πρωί, η υποψήφια Περιφερειάρχης, συνοδευόμενη από τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, στελέχη και φίλους της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" έδωσαν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο και στην απεργιακή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άρτα.
   Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Νεοχώρι του Δήμου Ν.Σκουφά, όπου η Όλγα Γεροβασίλη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.
   Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, στις 7 μμ, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Βασίλης Γιολδάσης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης περιόδευσαν στις Σελλάδες και στο Κομπότι του Δήμου Ν.Σκουφά. Η υποψήφια Περιφερειάρχης ανέπτυξε στους κατοίκους, που είχαν συγκεντρωθεί σε κεντρικό καφενείο, τους βασικούς άξονες του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στα σημεία που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και την οικονομική ανασυγκρότηση της Ηπείρου.
   Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/4 το Νεοχώρι και μίλησε σε καφενείο του χωριού, αναπτύσσοντας τις θέσεις και τους στόχους της παράταξης. Ακολούθησε συζήτηση με την συμμετοχή των κατοίκων, όπου δόθηκαν απαντήσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει η νέα περιφερειακή αρχή για να βγει η Ήπειρος από το τέλμα.


    Το βράδυ της Παρασκευής 2/5 ο Βασίλης Γιολδάσης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν την Σκουληκαριά, Γιαννιώτη και Χελώνα του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη, ενώ το Σάββατο 3/5 στις 8 μμ θα περιοδεύσουν στους Κωστακιούς και στην περιοχή της Γέφυρας Άρτας.
   Τέλος την Κυριακή 4/5, διοργανώνεται εξόρμηση στα χωριά των Ραδοβυζίων με τη συμμετοχή και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη. Ξεκινώντας στις 10 π.μ από το Αστροχώρι, θα περιοδεύσουν σε Ελάτη, Μηλιανά, Πηγές, Μεγαλόχαρη και Μεσόπυργο.




2 σχόλια:

  1. πες μου οτι παραιτηθηκε και απο βουλευτης η κ.Γεροβασιλη κια θα πεθανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI FILE MHN TO KANEIS AKOMH. MEXRI TH PROTH SEPTEMBRH DEN PARETEITE. META, ELEY8EROS KAI 8A SE 8YMOMASTE!

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.