4 Οκτ 2013

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ συνεχίζει την αυτοδιοικητική της πορεία στην Άρτα

- Ικανοποίηση και αισιοδοξία από την επιτυχία της πρώτης συγκέντρωσης
- Το Δελτίο Τύπου της αυτοδιοικητικής παράταξης

   Εάν χθες το πρωί με ρωτούσε κάποιος  ποιες ήταν οι προσδοκίες μου από την χθεσινοβραδυνή συνάντηση των παλιών υποψήφιων της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στον ΚΡΟΝΟ, θα του απαντούσα ότι, για πρώτη συγκέντρωση μετά από πολύ καιρό του ψηφοδελτίου, εάν 30-35 άνθρωποι ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση, θα ήμουν ευχαριστημένος.
   Τελικά, η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, καθώς πάνω από 65 άτομα γέμισαν την αίθουσα στον ΚΡΟΝΟ, χώρια αυτοί που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να βρίσκονται εκεί, αλλά δήλωσαν την διαθεσιμότητά τους.
   Όμως, δεν ήταν ο αριθμός που γέμισε ικανοποίηση και αισιοδοξία όσους βρεθήκαμε εκεί. Ήταν η ζωντανή συζήτηση, ήταν οι προτάσεις, ήταν η όρεξη για συμμετοχή στην πορεία που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και έχει σαν στόχο την νίκη στις εκλογές τον Μάιο του '14. 
   Προς το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση, που θα είναι διευρυμένη με την παρουσία και φίλων της παράταξης, και στην οποία θα δρομολογηθούν διεξοδικότερα τα επόμενα βήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ στην Άρτα συνάντηση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ που κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές του 2010 και έγινε απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας και στάσης της Δημοτικής Παράταξης, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών.
   Επίσης, συζητήθηκαν οργανωτικά και προγραμματικά θέματα στην πορεία για τη νίκη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2014.
   Μια νίκη που, με εφαλτήριο το πολύχρονο διακριτό αυτοδιοικητικό στίγμα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, θα λύσει τον βρόγχο που οι μνημονιακές πολιτικές και οι εκφραστές τους έχουν σφίξει στον λαιμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Άρτα 4/10/2013
Το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

6 σχόλια:

  1. και ποσοι ηταν οι υποψηφιοι (συνολο) στισ εκλογες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 120κάτι νομίζω. Δεν είχαν σ' όλα ταχορια τοπικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην κουραζεστε ,επομενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι ο ΠΑΠΑΣΙΟΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλοί από τους αναγνώστες σου ΤΗΛΕΒΟΑ, δεν φαίνεται να έχουν γνώση της πρόσφατης ιστορίας στο Δήμο Αρταίων. Ας τους ενημερώσουμε το λοιπόν:
    Το 1997 δημιουργήθηκε η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον Βασίλη Γιολδάση. Κατέβηκε στις εκλογές του 1998, 2000 και 2004. Έφτασε να παίρνει 17% ποσοστό. Το 2006 η Κίνηση Πολιτών έδωσε την σκυτάλη στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη. Κατέβηκε στις εκλογές και πήρε 24%. Το 2010, ήταν η πρώτη φορά που οι εκλογές έγιναν στον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ πήρε 20%, διότι ανέβασε μεν το ποσοστό της στο παλιό Καποδιστριακό Δήμο, αλλά κατέγραψε χαμηλά ποσοστά σε περιφερειακούς πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, λόγω της μικρής αναγνωρισιμότητάς της και της πρακτικής αδυναμίας σε σύντομο χρονικό διάστημα να φθάσει το maximum των υποψηφίων σε όλα τα χωριά του Δήμου (161 άτομα). Για παράδειγμα στον παλαιό Δήμο Βλαχερνών πήρε 10%, ενώ στην κυρίως Άρτα, δηλαδή Καποδιστριακός Δήμος πλην Κωστακιών και Λιμίνης, βγήκε πρώτη με ποσοστό 33%.
    Κατόπιν αυτών, εάν τα χρόνια της παντοδυναμίας των πάλαι ποτέ "μεγάλων", οι αυτοδιοικητικοί σχηματισμοί της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κατέγραφαν τέτοια ποσοστά στο Δήμο Αρταίων, ο καθείς μπορεί να αναλογιστεί τις δυνατότητες του Μαΐου 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.