19 Φεβ 2013

Παρουσιάζεται στην Άρτα η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τους συνεταιρισμούς και την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα

- Κεντρικός εισηγητής ο υπεύθυνος της αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας
- Συνάντηση με φορείς του αγροτικού κόσμου, επίσκεψη στην ΕΑΣ, περιοδεία στον κάμπο

   Το τμήμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Άρτας διοργανώνει την Παρασκευή 22/2, ώρα 19:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Κρόνος, ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:
   “Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τους συνεταιρισμούς και την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα”.
   Κεντρικός εισηγητής στην εκδήλωση θα είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
   Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι βουλευτές Άρτας και Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Μπάρκας.
   Στις 17:45 της ίδιας μέρας (22/2), ο Βαγγέλης Αποστόλου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στις 18:45 θα συναντηθεί με φορείς του αγροτικού τομέα, ενώ την επόμενη μέρα (23/2) θα επισκεφτεί την ΕΑΣ και θα πραγματοποιήσει σύντομη περιοδεία σε χωριά του κάμπου της Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.