18 Ιαν 2013

Οπλοστάσιο και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του φονιά

Χρυσά μπουμπούκια

   Χθες έγραφα (δείτε εδώ) για το άνανδρο φονικό, που συνέβη στα Πετράλωνα τα ξημερώματα, όταν 2 νεαροί 28 και 24 ετών έσφαξαν στη μέση του δρόμου έναν 27χρονο Πακιστανό, μαχαιρώνοντάς τον πισώπλατα, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του. Στη χθεσινή ανάρτηση έθετα το ερώτημα για το αν πρόκειται για για ρατσιστικό χτύπημα.
   Τελικά, στις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν στο σπίτι του 24χρονου 50 προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Δύο είναι οι πιθανές εκδοχές: Ή είναι συλλέκτης ή τα μοίραζε και του ξέμειναν, διαλέχτε όποια πιστεύετε...
   Πάντως, τα μπουμπούκια, που ήταν ήδη προσεσημασμένα για κλοπή, στα σπίτια τους είχαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Όχι, δεν είχαν μπουκάλια κι άλλα τέτοια εγκληματικά όργανα κι έτσι δεν χρειάζεται να εκδώσουν ανακοίνωση ο κ. Δένδιας και ο κ. Κεδίκογλου. Είχαν... απλά, καθημερινά είδη οικοσκευής, όπως:

   • Ένας (1) σουγιάς.
   • Μία (1) μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή.
   • Ένα (1) αεροβόλο πιστόλι.
   • Μία (1) σιδερογροθιά.
   • Πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων.
   • Δύο (2) σφαίρες πολεμικού τυφεκίου.
   • Δύο (2) ξύλινα ρόπαλα.
   • Μία (1) σφεντόνα.

   Για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του μετανάστη, ο οποίος σφάχτηκε, επειδή τους εμπόδιζε με το ποδήλατό του, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του αναφέρει:
   «Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες, ξαναέφερε με τραγικό τρόπο στη δημοσιότητα το ζήτημα της ωμής ρατσιστικής βίας.
   Την ώρα που η αστυνομία του κ. Δένδια, χρησιμοποιείται ως πρωταγωνιστής των κυβερνητικών επικοινωνιακών "σόου", με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα προβλήματά τους και τον εκφοβισμό τους, φασιστικές συμμορίες εγκληματιών «περιπολούν» ανενόχλητες στους δρόμους της Αθήνας δολοφονώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους.
   Τυχόν απόπειρα συγκάλυψης του χαρακτήρα της αποκρουστικής πράξης, με κατασκευασμένα επιχειρήματα όπως "διαπληκτισμός", θα βαρύνει όχι μόνο πολιτικά αλλά και ποινικά όσους την επιχειρήσουν».
   Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην αποψινή αντιφασιστική συγκέντρωση που καλούν οι τοπικές συλλογικότητες στην πλατεία Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα στις 6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.