23 Νοε 2012

Εκβιάζονται οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Άρτας;

Προχωρούν σε κατάληψη την Δευτέρα

   Ύστερα από ομόφωνη απόφαση, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Άρτας θα προχωρήσουν την ερχόμενη Δευτέρα σε κατάληψη των Εξωτερικών Ιατρείων και των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
   Επίσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα έκτακτη Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ από την Αθήνα και θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
   Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα νέα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο, ζητούν να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα, διαφωνούν με κάθε σχεδιασμό για συγχώνευση κλινικών και απαιτούν να αναπτυχθούν άμεσα όλες οι δομές του νοσοκομείου όπως η λειτουργία του μαστογράφου και η λειτουργία του ΚΕΦΙΑ (πρώην ΚΑΑΚΥΑΜΕΑ, στο παλιό Νοσοκομείο).
   Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου έχουν πικρή πείρα από τις "υποσχέσεις", τις "δεσμεύσεις", τα "καλοπιάσματα", αλλά και τα "ζορίσματα", όχι μόνο του Διοικητή, αλλά και κομματικών πολιτευτών, που ακόμη θεωρούν πως το Νοσοκομείο της Άρτας είναι τσιφλίκι τους.  
   Ίσως γι' αυτό να επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους: «Δηλώνουμε σε κάθε τόνο, ότι προσπάθειες εκβιασμού των εργαζομένων από τη διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και από το Υπουργείο Υγείας, δε θα περάσουν»
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.