1 Νοε 2012

Αναγέννηση Άρτας: Δυναμιτίζουν απροκάλυπτα και ετσιθελικά το πρωτάθλημα χάντμπολ

- Καταγγελία για τις «περίεργες αποφάσεις» στον ορισμό των διαιτητών
- "Θα υπερασπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του Συλλόγου μας"

   Ύστερα από την απόφαση της ΚΕΔ να οριστούν Διαιτητές από την Αθήνα και ο γνωστός Παρατηρητής, για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Άρτας – Ν. Ιωνίας, είμαστε υποχρεωμένοι, όχι μόνο να διαμαρτυρηθούμε, αλλά παράλληλα πιστεύουμε ότι με αυτή μας την ενέργεια προσπαθούμε ώστε να διαφυλαχθεί όσο μπορούμε το κύρος αυτού του αγώνα.
   Ουσιαστικά ζητούμε την άμεση ανάκληση του ορισμού αυτών των Διαιτητών από την Αθήνα και του Παρατηρητή και τον ορισμό άλλων εκτός της Αττικής. Οι λόγοι γι’ αυτό το αίτημά μας είναι ισχυροί, έχουν ιστορία και σίγουρα είναι σε γνώση της ΚΕΔ από προηγούμενα έγγραφά μας τα οποία για παραπλήσιους λόγους έχουν διατυπωθεί και τα οποία ξανά κοινοποιούμε.
   Ειδικότερα: Θεωρούμε ότι για άλλη μια φορά σήμερα, η ΚΕΔ του κ. Νικολίτσα προσπαθεί με αυτόν τον ορισμό να «διαμορφώσει κατά κάποιο τρόπο άγραφες καταστάσεις», οι οποίες κατά την γνώμη μας είναι ικανές να δυναμιτίσουν την μέχρι σήμερα ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Γυναικών.
   Η Αναγέννηση Άρτας, ξεκάθαρα και με κατηγορηματικό τρόπο, με αυτή την διαμαρτυρία της, ζητεί από την Ομοσπονδία την προστασία της. Το ότι φέτος κατάφερε μέσα από μυριάδες γνωστά προβλήματα να ξαναβρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, είναι για το άθλημα και την ΟΧΕ κάτι πού πρέπει να ληφθεί σοβαρά στα υπόψη.
   Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Νικολίτσας με αυτή του την ενέργεια απροκάλυπτα και ετσιθελικά να ορίζει Διαιτητές που μας θυμίζουν και μας γυρίζουν πίσω σε εποχές αλήστου μνήμης. Μέσα σε μια εβδομάδα από τον ορισμό του, για εμάς στην Αναγέννηση «έδειξε τις προθέσεις του», οι οποίες όλοι στο άθλημα γνωρίζουν ότι δεν είναι και τόσο αγνές… Ειδικά για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Ιωνία
   Καλούμε την Ομοσπονδία να προστατεύσει όχι μόνο αυτόν τον αγώνα, αλλά και κατ’ επέκταση το ίδιο το πρωτάθλημα. Καλούμε τα όργανα της ΟΧΕ να αναλογιστούν τις όποιες ευθύνες οι οποίες απορρέουν από τυχόν «περίεργες αποφάσεις» γιατί κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι θα υπερασπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του Συλλόγου μας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια κράτησε ψηλά και ανέπτυξε όσο μπορούσε το γυναικείο Χάντμπολ στην πατρίδα μας.
   Είναι γνωστό και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, η Ήπειρος και η Άρτα, σήκωσαν το βάρος μιας γιγάντιας προσπάθειας στο να αναπτυχθεί το γυναικείο Χάντμπολ στην Ελλάδα και συνεχίζει... Αυτή την ιστορική πραγματικότητα καλούμε σήμερα την ΟΧΕ να την προστατεύσει με ξεκάθαρες και μη αμφισβητούμενες αποφάσεις των οργάνων της…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.