13 Ιουλ 2012

Δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Δημοτικού Ωδείου Άρτας

Διαβάστε στο site του Δήμου Αρταίων τους όρους

   Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Αρταίων, προκηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ενός ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει το Δημοτικό Ωδείο Άρτας. Το ακίνητο πρέπει να έχει ωφέλιμο εμβαδόν από 150 έως 180 τ.μ. και πρέπει να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο επί της πόλεως της Άρτας. Επιπλέον το μίσθιο θα πρέπει να έχει καλή πρόσβαση στο δρόμο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.
   Η αρμόδια επιτροπή του Ν.Π ελέγχου καταλληλότητας του προσφερομένου ακινήτου θα κρίνει με... επιτόπια έρευνα ποιό ακίνητο πληροί τις προϋποθέσεις με σχετική εμπεριστατωμένη έκθεσή της, εντός 10 ημερών από την λήψη των προσφορών.
   Τους ιδιοκτήτες που τα ακίνητά τους κριθούν κατάλληλα θα καλέσει ο Πρόεδρος του Ν.Π με πρόσκληση του ορίζοντας την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθεί στο Ν.Π η μειοδοτική δημοπρασία για να λάβουν μέρος.
   Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των πεντακόσια πενήντα (550) ευρώ.
   Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 π.μ έως 13:00 μ.μ. από το γραφείο του Δημοτικού Ωδείου Άρτας, στην οδό Βασιλέως Κων/νου 28. Τηλέφωνο: 2681073575, FAX:2681073592
   Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων (εδώ) στην επιλογή "Προκηρύξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.