26 Ιουλ 2012

Το... κάψαμε το Ολυμπιακό δίκιο μας!

Μια αυστηρή επίπληξη και μία δημόσια συγγνώμη θα ήταν αρκετή

   Στην αθλητική οικογένεια δεν χωράνε διακρίσεις ανάλογα με την Φυλή, το Δέρμα, τη Θρησκεία ή την Ιδεολογία, και κάθε ρατσιστικό σχόλιο, είτε σοβαρό είτε αστείο, πρέπει να καταδικάζεται και να τιμωρείται.


   Από την άλλη όμως στον ορισμό του ρατσισμού συμπεριλαμβάνεται και η μεροληπτική και άδικη αντιμετώπιση. Το να παίρνεις το κεφάλι μιας 23χρονης, χωρίς να την αφήνεις καν να απολογηθεί, δεν συνάδει με τα Ολυμπιακά ιδεώδη, που... τιμά με τον καλύτερο τρόπο ο κ. Ισίδωρος Κούβελος.
   Κι όσο για τους λάβρους αντιρατσιστές που γράφουν στο fb ότι "αυτό που χρειάζεται η Παπαχρηστου είναι να την κλείσουν σ' ένα δωμάτιο με Αφρικανούς", μήπως κι αυτό δεν είναι άκρως ρατσιστικό εναντίον των Αφρικανών, αναπαράγοντας φοβικά κλισέ, παρουσιάζοντάς νταβραντισμένους Αφρικανούς έτοιμους να συμμετάσχουν στον ομαδικό βιασμό της ανυπεράσπιστης λευκής;
   Ας σοβαρευτούμε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.