9 Ιουλ 2012

Και ο Νικολόπουλος αβανταδόρος του Τσίπρα;

Ευτυχώς τον... πιστεύουν ο Βαγγέλης και ο Φώτης!!!

   Έξαλλος ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την ξαφνική παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλο. Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, μαζί με την επιστολή παραίτησης που μίλαγε ουσιαστικά για εγκατάλειψη της επαναδιαπραγμάτευσης.
   Δεν ξέρω αν η οργή του Σαμαρά ήταν τέτοια που θα τον έκανε να κατατάξει και τον πρώην υφυπουργό του στους... "αβανταδόρους του λόμπι της δραχμής"!!!
   Ο Νικολόπουλος πάντως, παραιτήθηκε από την κυβέρνηση αμέσως μετά τις προγραμματικές της δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι... "το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή".
   Τελικά, φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού που πιστεύουν ότι δε γίνεται καμία επαναδιαπραγμάτευση από τη τρικολόρε συγκυβέρνηση, αλλά και στο Υπουργικό Συμβούλιο του Αντώνη Σαμαρά υπάρχει εδραιωμένη η ίδια άποψη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.