30 Απρ 2012

Το ανέκδοτο της εβδομάδας: Του... λιγούρη ψηφοφόρου!!!

Τώρα κατάλαβα πού ποντάρουν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

   Έσπαγα το κεφάλι μου να βρώ πού στηρίζονται Βενιζέλος και Σαμαράς, όταν ο πρώτος λέει ότι πάει για πρωτιά και ο δεύτερος λέει ότι πάει για αυτοδυναμία. Ήξερα ότι αποκλείεται να λένε ψέμματα, γιατί δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια πράγματα και μιλάνε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας.
   Δεν μου περνούσε από το μυαλό πώς φαντάζονταν ότι ο κόσμος που τον έχουν βάλει κάτω και τον πατάνε, θα ξέχναγε την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, την αβεβαιότητα, την αδικία, τα χρεοκοπημένα νοικοκυριά και τα μαγαζιά με τα λουκέτα,  τους μισθούς πείνας, τις πετσοκομμένες συντάξεις, τα χρεοκοπημένα ταμεία, τις υποχρεώσεις που τρέχουν.
   Δεν μπορούσα να καταλάβω πού βασίζονταν, ώσπου είδα την... παρακάτω φωτογραφία, που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει λεζάντα: "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" και θα μπορούσε να είναι η αφίσα Ν.Δ. ή/και ΠΑΣΟΚ.
   Ποντάρουν ακριβώς σε αυτό: Στο ότι δεν θα 'χουμε ούτε βρακί να φορέσουμε, ούτε λεφτά για βενζίνη και ελπίζουν ότι οι... λιγούρηδες ψηφοφόροι θα σκεφτούν μπροστά στην κάλπη: "Μπορεί να πεινάμε, αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μάτι".
   Δείτε τη νέα τους αφίσα:...


    ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ... ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

1 σχόλιο:

  1. εδω και χωρις αυτα κάνουν καριέρα και καρέκλα ατομα με αντιερωτικά ονοματα οπως λιγούρας,σαβούρας ,πατσούρας και φατσες απο καρτούν .αντε μη βγάλω τη λιστα τώρα . καλμέρα καλ βδομάδα ,καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.