18 Απρ 2012

Ο Χριστόφορος Μίχου για την μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

"Απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κόμματος"

Φίλοι μου,
   θέλω να σας πληροφορήσω ότι τελικά απορρίφθηκε η αίτησή μου για την υποψηφιότητα Βουλευτή στην Άρτα. Απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κόμματος.
   Εύχομαι καλό αγώνα και καλή δύναμη στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν.
   Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με ενθάρρυναν με τη στήριξή τους στην προσπάθειά μου, τους είμαι ευγνώμων και με τιμά η εμπιστοσύνη τους.

3 σχόλια:

  1. Η σύσταση του ψηφοδελτίου της ΝΔ απαράδεκτη. Αυτό έχω μόνο να πω. Που είναι η ανανέωση δηλαδή? Μας κοτσάρανε την Καραμπίνω ως νέο αίμα(άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς; Καραμπίνας δηλαδή)........ Κατά τ΄ άλλα διώχνουμε την οικογενειοκρατία..... Και μας έρχεται ένας Παπαβασιλείου να σώσει τη ΝΔ!!!!!! μη τρελαθούμε δηλαδή! Αλλά τι λέω!!!!! Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Που πάμε ωρέεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ??? ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ? ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.