14 Απρ 2012

Πέρασε τους 100.000 επισκέπτες ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ και δίνει... χρησμό για τις 200.000!!!

- Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες του blog 
- Ή εμείς ή αυτοί

   Κάποια στιγμή χθες το βράδυ και ενώ ήμουν off-line, έγινε η εκατοστή χιλιοστή είσοδος στον ΤΗΛΕΒΟΑ, αναγορεύοντάς με, σε μεγάλο... μάντη:
   Στις 20 Φεβρουαρίου, όταν πέρασα τις 50.000 επισκέψεις είχα γράψει στο υστερόγραφο (δείτε το εδώ, αν δεν με πιστεύετε):

"Με αυτό τον ρυθμό, πρώτα θα φτάσει ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ τους 100.000 επισκέπτες και μετά... θα γίνουν εκλογές!
   Αν και αυτό δεν θεωρείται δα και σπουδαίο επίτευγμα. Μην ξεχνάμε, ότι χθες, 19 Φεβρουαρίου θα γινόταν οι εκλογές, μετά πήγαν ένα μήνα παραπίσω, μετά ο κ. Σαμαράς έβαλε σαν "κόκκινη γραμμή" την Κυριακή των Βαΐων, τώρα μιλάνε για αρχές Μαΐου και... έχει ο Θεός!
"

    Η πρώτη ανάρτηση του ΤΗΛΕΒΟΑ"βγήκε στον αέρα" στις 27 Σεπτεμβρίου. Από τότε πέρασαν 199 ημέρες και 1291 αναρτήσεις, πάνω από 6 αναρτήσεις κατά μέσο όρο την ημέρα
   Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ από την αρχή φτιάχτηκε όχι μόνο για να παρουσιάζει ειδήσεις, όπως δίνονται μέσω Δελτίων Τύπου, αλλά θέλησε επίσης να παρουσιάζει θέματα της καθημερινότητας και να σχολιάζει ό,τι επηρεάζει τη ζωή μας σε τοπικό, αλλά και σε ελλαδικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι άρεσε στον κόσμο, όπως φαίνεται από την σταθερή ανοδική εξέλιξη της επισκεψιμότητας (γι' αυτό χρειάστηκαν 145 μέρες για τα πρώτα 50.000 και μόλις 54 ημέρες για τα δεύτερα 50.000 clicks!

- Οκτώβριος: 5855
- Νοέμβριος: 6659
- Δεκέμβριος: 9109
- Ιανουάριος: 14090
- Φεβρουάριος: 22946
- Μάρτιος: 28893
   και από το πρώτο μισό του Απριλίου φαίνεται ότι σταθεροποιείται κάπου σε αυτά τα επίπεδα...

   Οι περισσότεροι από σας αγκάλιασαν τον ΤΗΛΕΒΟΑ και κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν σφόδρα απ' αυτόν. Υπόσχομαι και στους μεν και στους δε, ότι θα συνεχίσω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
    Και αφού οι μαντικές μου ικανότητες επιβεβαιώθηκαν, όπως σας είπα νωρίτερα, δίνω τον εξής χρησμό για τις 200.000:
   Όταν θα τις φτάσω, ή οι Έλληνες ή η Τρόικα θα έχουν φύγει από την Ελλάδα και οι Έλληνες δεν έχουμε να πάμε πουθενά. Εδώ είναι ο τόπος μας και δεν θα τον εγκαταλείψουμε στα ξενόφερτα κοράκια
   

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
    Δεν εχει σημασία αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις αναρτήσεις σου. Σημασία έχει να υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες φωνές, για πληρέστερη ενημέρωση και επιτέλους να αναλάβει ο καθένας μας το βάρος που του αναλογεί στον έλεγχο της εξουσίας.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.