12 Μαρ 2012

Η WIND και η σκηνή που έγινε... γαργάρα!

- "Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι"... εκτός από τους τραπεζίτες!!!
- Δείτε τα video πριν και μετά την λογοκρισία

   Δεν μπορεί να μην έχετε δει την καινούργια διαφήμιση της WIND με την ληστεία στην Τράπεζα. Ίσως όμως αρκετοί από εσάς να μην προσέξατε ότι μετά από τις πρώτες μέρες προβολής της, κάτι άλλαξε:
   Αρχικά, ο ληστής που δίνει τις εντολές φωνάζει: «Όλοι κάτω, εκτός από τους κλέφτες»Δείτε το video:



   Ο φακός δείχνει το διευθυντή της τράπεζας και δυο πελάτες να σηκώνονται όρθιοι. Σαφέστατο το υπονοούμενο, το καταλάβαμε.
   Αυτό προφανώς θεωρήθηκε πολύ προσβλητικό για τις άγιες Τράπεζες, κάποιοι θεώρησαν ότι δεν πρέπει ο κόσμος να κάνει τέτοιες κακές σκέψεις και έπεσε το σχετικό κόψιμο: Πλέον, η διαφήμιση δεν δείχνει καθόλου τον διευθυντή. Δείχνει μόνο τους πελάτες να σηκώνονται όρθιοι.
   Επ' ευκαιρίας έκοψαν και τη γιαγιά που είχε το 357 στην τσάντα της. Δεν είναι τώρα καιρός να... βάζουμε ιδέες σε συνταξιούχους!!!
   Δείτε τώρα και την "καθαγιασμένη" διαφήμιση, την απαλλαγμένη από καινά δαιμόνια. Και να θυμάστε ότι ακόμη και το "ΜΑΖΙ τα φάγαμε", που είπε ο Πάγκαλος, κάποτε θα το αναπολούμε με νοσταλγία. Ήδη έχουν αρχίσει να προσπαθούνε να μας πείσουνε ότι... "ΜΟΝΟΙ μας τα φάγαμε"!!!



   Θα φταίω εγώ αν μιλήσω για χούντα των Τραπεζών, που για χάρη τους έγιναν όλα και ενώ γύρω μας καίγονται τα πάντα, οι μόνες κερδισμένες είναι αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.