19 Μαρ 2012

Μια δίκη με... πολιτικές προεκτάσεις στην Άρτα

Πάει κατευθείαν για αναβολή

   Η δίκη αφορά πρώην μεγαλόσχημο Καποδιστριακό παράγοντα της Ηπείρου, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση. Έχει προσδιοριστεί για αύριο, Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Άρτας, αλλά σίγουρα θα αναβληθεί.


   Βλέπετε, ο κατηγορούμενος μπορεί να είναι "πρώην" στα Καποδιστριακά, αλλά είναι "νυν" σε πολύ υψηλή θέση στα κομματικά της Συγγρού και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές που έρχονται.
   Οπότε, μάταια θα περιμένουν οι 3 κατήγοροι και οι 13 μάρτυρές τους να δικαστεί η υπόθεση αύριο. Θα πάρει αναβολή προς αποφυγή... δυσάρεστων εκπλήξεων!
   Θα ήθελα πάντως, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει (άλλωστε δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι αθώος ή ένοχος, δεν είμαι δικαστής για να κρίνω), να επισημάνω κάτι το οποίο θεωρώ τραγικό και σημαδιακό για την κατάντια που βρισκόμαστε.
   Μιλάμε για κατηγορία που αφορά παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και δικάζεται σε Πλημμελειοδικείο, είναι πλημμέλημα. Κατηγορείται για "πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος", κατηγορείται ότι "σκοπός του ήταν να προσπορίσει παράνομο όφελος στην εταιρία ***** ****" και είναι μόνο πλημμέλημα, σε περίπτωση που ευσταθεί η κατηγορία.
   Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί υπάρχει διαπλοκή, διαφθορά, ατιμωρησία και γιατί η πολιτική, αλλά και οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί στα μάτια και στη συνείδηση του κόσμου...

1 σχόλιο:

  1. Μήπως είναι αυτός που δικάσθηκε για την χωματερή με 5-6 μήνες φυλακή πριν από εξάμηνο όπως έμαθα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.