21 Φεβ 2012

Ο ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM 91,9 επέστρεψε και το γιορτάζει!

- Μετά το Καρναβάλι των Γυναικών, όλοι στο πρώην ΒΥΖΑΝΤΙΟ
- Με Κατσαδωράκη στα decks, θα γίνει του... Καρνάβαλου!

   Από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 επέστρεψε και πάλι στα ερτζιανά ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Άρτας “ΑΜΒΡΑΚΙΑ fm”, ο οποίος εκπέμπει από τη συχνότητα των 91,9 MHz.
   Αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός της επαναλειτουργίας του με ένα μασκέ πάρτι που θα γίνει στο πρώην «Βυζάντιο», την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το Καρναβάλι των Γυναικών. 
   Μουσική: Αλέξης Κατσαδωράκης. Είσοδος δωρεάν για όλους.

   Για το συγκεκριμένο γεγονός ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, Χρήστος Γιώτης ανέφερε τα εξής:...

   «Το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης μας, μετά από μια περιπέτεια που είχε και ένα μικρό διάστημα απουσίας, γιορτάζει την επαναλειτουργία του, με ένα πάρτι στο πνεύμα των Αποκριών. Στην εποχή της εικόνας και των μεγάλων αλλαγών, το ραδιόφωνο, ένα μέσο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ξεχωριστό ρόλο και αμεσότητα στην επικοινωνία, βρίσκει τρόπους όχι απλά να επιβιώνει αλλά και να πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας, ακολουθώντας την εξέλιξη της κοινωνίας και της τεχνολογίας.
   Ο «ΑΜΒΡΑΚΙΑ 91,9», ένα από τα πρώτα ραδιόφωνα στην πόλη μας, επέστρεψε ξανά στον αέρα των fm και σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας με ανανεωμένο πρόγραμμα. Σκοπός και φιλοδοξία μας είναι ν’ αποτελέσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες της περιοχής και ιδιαίτερα με τους νέους και ένα ζωτικό κομμάτι της τοπικής δημοσιότητας. Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, θέλουμε να διατηρήσουμε τη μαγεία του ραδιοφώνου και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
   Νοσταλγικό αλλά και σύγχρονο, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό, το ραδιόφωνο είναι ρυθμός, επικοινωνία, τρόπος έκφρασης, ζωντάνια. Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσκαλέσω όλους στο μασκέ πάρτι του «ΑΜΒΡΑΚΙΑ fm» που θα γίνει στο κατάστημα «Βυζάντιο» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το Καρναβάλι των Γυναικών, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά και την επιστροφή του σταθμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.