25 Νοε 2011

ΣΟΚ: Συνελήφθη πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης για χρέη προς το Δημόσιο!

- Η μη καταβολή ΦΠΑ 137 χιλιάδων ευρώ τον οδήγησε στα κρατητήρια, όπου διανυκτέρευσε
- Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα

   Συνελήφθη στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης, διότι η Δημοτική Επιχείρηση, στην οποία είναι πρόεδρος τον τελευταίο χρόνο δεν έχει καταβάλει ΦΠΑ ύψους 137 χιλιάδων ευρώ.
   Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή, απ' όπου έφυγε στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης και κατέληξε στα κρατητήρια όπου και διανυκτέρευσε.
   Το πρωί της Πέμπτης πήρε τακτική δικάσιμο και μετά την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλλε 5 χιλιάδες ευρώ ως εγγύηση και του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
   Μην ανησυχείτε, όλα...

αυτά συνέβηκαν στην Αλεξανδρούπολη και όχι στην πόλη μας, όπου όλα είναι διαφανή και κρυστάλλινα και ο Δήμος με τις Δημοτικές του Επιχειρήσεις ανήκει στους καλοπληρωτές κι όχι στους μπαταχτσήδες, όπως μπορούν να βεβαιώσουν οι πιστωτές του.
   Ένας δε εξ αυτών, έκοψε τιμολόγια ύψους 118.000 ευρώ προ τετραμήνου-όπως του είπαν-, αλλά μετά προσέκρουσε σε... τοίχο, οπότε αφού βαρέθηκε να περιμένει στο... ακουστικό του (έχοντας ήδη πληρώσει ΦΠΑ και λοιπά), τα απαιτεί πλέον "δια της νομίμου οδού" και εντόκως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.