4 Οκτ 2011

"Πρόβα" διοδίων αύριο στο Μαλακάσι

- Θα δοκιμαστεί το λογισμικό σύστημα των διοδίων
- Συνιστάται αυξημένη προσοχή των οδηγών
- Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε κλάδους της Εγνατίας

Όσοι ταξιδέψουν αύριο στη Εγνατία οδό, προς και από Θεσσαλονίκη, να μην εκπλαγούν αν δουν κινητικότητα στον προσωρινό σταθμό διοδίων στο Μαλακάσι Τρικάλων. Δεν πρόκειται για έναρξη λειτουργίας των διοδίων, αλλά για... πρόβα του λογισμικού. Η κανονική λειτουργία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως και για άλλους στη Βόρειο Ελλάδα, ενώ ο σταθμός κοντά στον κόμβο Τύριας θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να τεθεί σε λειτουργία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Εγνατία οδός Α.Ε» αύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 17:00 (περίπου), θα πραγματοποιηθούν δοκιμές λογισμικού συλλογής διοδίων προσωρινών σταθμών στην περιοχή Μαλακασίου του Νομού Τρικάλων. Οι δοκιμές θα περιλαμβάνουν ελέγχους τόσο σε επίπεδο λογισμικού λωρίδας, όσο και λογισμικού σταθμών.
Η εταιρεία ζητά...

την κατανόηση των οδηγών και συστήνει την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
Για τη λειτουργία των προσωρινών σταθμών εκκρεμούσε μέχρι πρότινος η υπογραφή της ΚΥΑ και από τον υπουργό Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες το αντίτιμο θα είναι κοντά στα 2 ευρώ με αύξηση στην πορεία ως τα 2,4 ευρώ.
Στο Μαλακάσι απομένει να τοποθετηθούν τα στέγαστρα και κάποιες άλλες εργασίες.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από Άραχθο μέχρι Περιστέρι και Μέτσοβο
- Στα πλαίσια απαιτούμενων δοκιμών του Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Τ.Μ.S.), θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού, στα τμήματα: «Α/Κ Αράχθου-Α/Κ Περιστερίου», σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 11:30 το βράδι έως την Πέμπτη στις 6 το πρωί.
Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό «Ιωαννίνων-Μετσόβου».

- Επίσης θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα «Α/Κ Περιστερίου-Α/Κ Μετσόβου», την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 11:30 το βράδι έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 6 το πρωί.
Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό «Ιωαννίνων-Μετσόβου».

από Νέοι Αγώνες Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.