31 Μαΐ 2021

Τα θέατρα ανοίγουν και... «Το Γεφύρι της Άρτας» έρχεται στο φυσικό του χώρο!

Στις 20 και 21 Ιουλίου, από το Θέατρο Τέχνης


   Μετά την έναρξη των θερινών σινεμά την προηγούμενη εβδομάδα, από την Παρασκευή 28 Μαΐου ξεκίνησε επίσημα το θεατρικό καλοκαίρι, με τα ανοιχτά θέατρα να υποδέχονται το κοινό τους σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων, καθήμενους θεατές, πληρότητα θέσεων στο 50%, συγκεκριμένη ταξιθεσία, χρήση μάσκας και αποστάσεις ασφαλείας.
   Δίπλα στην πλούσια λίστα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που ξεκινάει την 1η Ιουνίου, προστίθενται νέες θεατρικές παραγωγές αλλά και πολλές επαναλήψεις καθώς και επετειακές παραστάσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που θα περιοδεύσουν και θα παιχτούν σε open air σκηνές.
   Το ΑΠΕ-ΜΠΕ παρουσίασε ορισμένες από αυτές και ανάμεσά τους ξεχωρίζει μια παράσταση με έντονο "Αρτινό άρωμα".
   Συγκεκριμένα, το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει «Το Γεφύρι της Άρτας» σε νέα δραματουργία και σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη και πρωτότυπη μουσική σύνθεση από τον Θοδωρή Αμπαζή.
   Η παράσταση, που συνδυάζει αφήγηση, ζωντανή μουσική απόδοση από μικρό μουσικό σύνολο, χορό και ακροβασία, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 και 21 Ιουλίου στον φυσικό της χώρο, το Γεφύρι της Άρτας, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», και θα ακολουθήσει περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.