25 Δεκ 2020

Αλέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα / Τα διαδικτυακά κάλαντα και οι ευχές για τα Χριστούγεννα - VIDEO & ΦΩΤΟ

Κάλαντα και Bella Ciao από τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου


   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του, με σνάρτησή τους στο instagram έστειλαν τις ευχές τους. «Ευχόμαστε σε όλους και όλες Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία και αγάπη».


    Νωρίτερα, άκουσαν μέσω διαδικτύου τα κάλαντα από μέλη του «Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant” - Νίκη». 


   Το σωματείο διατηρεί σχολείο, στο οποίο οι εργαζόμενοί του βοηθούν παιδιά με νοητική νστέρηση, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, παραπληγία, προβλήματα συμπεριφοράς και ψυχωτικές συμπεριφορές.



Αλέξης Τσίπρας / Κάλαντα και Bella Ciao από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου
Τα παιδιά της Κιβωτού είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα και του τραγούδησαν το Βella Ciao!


   Στην Κιβωτό του Κόσμου, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας και άκουσε από τα παιδιά τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων αλλά και το Bella Ciao. 


   Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρός Νώε, ο οποίος έπαιζε πιάνο στη χορωδία και έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, το δώρο της Κιβωτού, ένα χειροποίητο καραβάκι που έφτιαξαν τα παιδιά. 





   Τα παιδιά της Κιβωτού είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα και του τραγούδησαν το αντιφασιστικό ιταλικό τραγούδι Βella Ciao. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τα παιδιά. 


   «Κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό η «Κιβωτός του Κόσμου». Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στη μετάδοση που έκανε στο Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.