20 Νοε 2020

Είναι ανεκδιήγητοι: Η ΝΔ ρίχνει τώρα την ευθύνη στους... γονείς των παιδιών!

Πανικός της ΝΔ όχι μόνο από την ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη, που αποκάλυψε ότι ανήκει στη ΝΔ, καταρρίπτοντας τη λάσπη της Πειραιώς, αλλά και από την ανακοίνωση του δημάρχου Πύργου, ο οποίος, κόντρα στο κυβερνητικό αφήγημα, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος έδωσε λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η κυβέρνηση


   Οι αστείες δικαιολογίες της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εικόνες ντροπής με τους μαθητές που κάνουν ημιυπαίθρια ψησταριά περνάνε σε άλλο επίπεδο. 
   Έτσι, η ΝΔ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον κοινοτάρχη της Πεύκης, βάζει τώρα στο στόχαστρό της τους γονείς των παιδιών. 
   Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα υπό τον μανδύα του «Παρατηρητηρίου Fake News» ισχυρίζεται ότι «οι γονείς αρνήθηκαν να παραλάβουν τεχνολογικό εξοπλισμό (τάμπλετ) που είχε στη διάθεσή του το σχολείο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της προϊσταμένης της σχολικής μονάδας»
   Ο πανικός της ΝΔ δικαιολογείται όχι μόνο από την ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη που αποκάλυψε ότι ανήκει στη ΝΔ, καταρρίπτοντας τη λάσπη της Πειραιώς, αλλά και από την ανακοίνωση του δημάρχου Πύργου, ο οποίος κόντρα στο κυβερνητικό αφήγημα, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος έδωσε λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η πολιτική της κυβέρνησης.
   Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δήμο Πύργου, ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής την τοπική κοινότητα Πεύκης, «δίνοντας ουσιαστική λύση στο σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεκπαίδευση των παιδιών. Ο κ. Αντωνακόπουλος μοίρασε τα πρώτα 11 τάμπλετ στα παιδιά». 
   «Πρέπει το υπουργείο άμεσα να χρηματοδοτήσει την αγορά τάμπλετ και να τα δώσει στα παιδιά με τα κριτήρια που ήδη οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν. Εμείς, επικοινωνήσαμε με τα υπουργεία αμέσως. Η δαπάνη σήμερα για τα τάμπλετ που δώσαμε και για αυτά που έπονται επιβαρύνει το δήμο» σημείωσε ο δήμαρχος. 
   Την Πέμπτη η ΝΔ ισχυρίστηκε ότι ο δήμαρχος Πύργου θα παραδώσει τα λάπτοπ σε συνεργασία με την κυβέρνηση, κάτι που διαψεύστηκε από τον Π. Αντωνακόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.