15 Νοε 2020

Απίστευτη αγριότητα αστυνομικών εναντίον 15χρονης μαθήτριας στην Καρδίτσα - VIDEO

- Οργή προκαλεί βίντεο με αστυνομικούς να έχουν πετάξει στο έδαφος και να περνούν χειροπέδες σε 15χρονη που καθόταν σε παγκάκι
- Περίοικοι βγαίνουν στα μπαλκόνια, φωνάζουν «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!», τρέχουν στο σημείο να τους εμποδίσουν


   Ένα βίντεο, όπου καταγράφονται σκηνές άγριας αστυνομικής καταστολής, αναρτήθηκε στα social media, προκαλώντας οργή στους χρήστες τους και αμείλικτα ερωτηματικά για την αστυνομία. 
   Το βίντεο δείχνει τη σκηνή όπου δύο αστυνομικοί περνούν χειροπέδες σε άτομο που βρίσκεται στο έδαφος, ενώ δεύτερο άτομο προσπαθεί αποσβολωμένο να σταματήσει με τα λόγια τους αστυνομικούς. 
   Όλα αυτά έγιναν σε κεντρική πλατεία της Καρδίτσας απόψε Σάββατο πριν τις 21:00 το βράδυ και, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, πρόκειται για δύο μαθήτριες 15 ετών, που κάθονταν σε παγκάκι της πλατείας φορώντας μάσκες. 
   Οι περίοικοι, βλέποντας το γεγονός τρέχουν στο σημείο και φωνάζοντας «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!» στους αστυνομικούς προσπαθούν να εμποδίσουν την προσαγωγή της μιας μαθήτριας. 
  Την ίδια ώρα έντονες διαμαρτυρίες έρχονται και από πολίτες που βγαίνουν στα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.