9 Οκτ 2020

Κοίτα ποιος μιλάει

Να παρακαλάνε να μην έχουν καταγράψει οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες τα παζάρια που έκαναν με στελέχη της Ν.Δ.


   Έτσι λοιπόν. Η Νέα Δημοκρατία πιστώνεται τη μάχη κατά της Χρυσής Αυγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, τα είχε βρει μαζί της και είχε αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα για να τους ρίξει στα μαλακά.
   Αλήθεια τώρα; Και γιατί δεν το κατήγγειλαν τότε;
   Γιατί δεν άλλαξαν μετά αυτό το άρθρο, όπως έκαναν με το άρθρο για τους τραπεζίτες; Γιατί, μάλιστα, δεν μίλησαν πολιτικά για τη δίκη της Χ.Α. ώστε να πειστεί ο κόσμος για την αντιφασιστική μάχη που δίνουν;
   Το άφησαν, λέει, στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Χα!
   Μιλάει για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη το κόμμα της Novartis, η κυβέρνηση που έστησε ολόκληρη Προανακριτική στη Βουλή για να εκφοβίσει μάρτυρες και εισαγγελείς.
   Μιλάει για αντιφασισμό το κόμμα που έχει βουλευτή τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, οπαδό της «σοβαρής Χ.Α.». Τον Μπογδάνο, που εξέμεσε οχετούς κατά της Μάγδας Φύσσα. Τον Μαρκόπουλο, που έγλειφε ασύστολα τον Μιχαλολιάκο. Μιλάει για αντιφασισμό το κόμμα που χρησιμοποίησε τη Χ.Α. και τα μαχαίρια της στο προσφυγικό και στις Πρέσπες.
   Το κόμμα που έβλεπε μόνο πατριώτες στην απόπειρα του φασισμού να καταλάβει τη Βουλή και τα σχολεία. Και στη Βουλή, όταν συζητήθηκε η Συμφωνία, δεν βρήκαν μισή κουβέντα για να διαχωριστούν από τα φασισταριά. Με τιμητική εξαίρεση τον Δένδια.
   Ένα πράγμα μόνο. Να παρακαλάνε να μην έχουν καταγράψει οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες τα παζάρια που έκαναν με στελέχη της Ν.Δ. Γιατί τότε θα γελάσουμε πολύ. Πάρα πολύ.
το editorial στη σημερινή ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.