20 Οκτ 2020

Τρικυμία εν κρανίω στο κυβερνητικό επιτελείο: Μπρος - πίσω με τους φιλάθλους στα γήπεδα

- Χτες πανηγύριζαν ότι οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα και σήμερα ανακάλεσαν την απόφαση!
- Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη, με άδειασμα σε Αυγενάκη και λοιμωξιολόγους μέσα σε 24 ώρες
- Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είχε δώσει το πράσινο φως για παρουσία φιλάθλων σε ποσοτό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου


   Τρικυμία εν κρανίω επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο, αφού χτες πανηγύριζαν ότι οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα και σήμερα ανακάλεσαν την απόφαση και μάλιστα επικαλούμενοι την αύξηση κουρσμάτων κορωνοϊού. 
   Η κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ανάκληση έγινε με εντολή του πρωθυπουργού, αναφορά που κάποιοι σχολιάζουν ως επικοινωνιακό σόου, ακόμα και σε κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. 
   Με την απόφαση αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδειάζει εντός 24 ωρών τον αρμόδιο υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά κυρίως αδειάζει την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που είχε δώσει το πράσινο φως για παρουσία φιλάθλων σε ποσοτό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου. 
   Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κυβερνητική ανακοίνωση: 
   «Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες». 
   Σε επικοινωνία που είχε το avgi.gr με ένα εκ των επιστημόνων που συμμετέχουν στην επιτροπή, δήλωσε άγνοια για το θέμα της ανάκλησης και επεσήμανε ότι η απόφαση να ανοίξουν τα γήπεδα σε περιορισμένο αριθμό φιλάθλων, είχε ληφθεί με μεγάλη πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.