20 Αυγ 2020

Δεν παίρνουν σοβαρά ούτε... τον εαυτό τους!

Το πρόβλημα μ’ αυτή την κυβέρνηση δεν είναι μόνο ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τον κόσμο. Είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά ούτε τον εαυτό της


   Προχθές ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι η Ελλάδα θα φέρει από τον Δεκέμβριο 3 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό που ετοιμάζει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
   Το ίδιο απόγευμα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν διέψευσε κατηγορηματικά ότι den υπάρχει ακριβής ημερομηνία για τα εμβόλια, καθώς οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί.
   Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο υπουργός Υγείας πήρε μια συζήτηση για την πορεία των εμβολίων και έτρεξε στον ΣΚΑΪ να την κάνει εξαγγελία αφενός μεν για να την πιστωθεί και αφετέρου για να καθησυχάσει τον κόσμο, που ανησυχεί με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
   Η διάψευση της Κομισιόν εξέθεσε σοβαρά τον Β. Κικίλια.
   Το απίστευτο που συνέβη όμως είναι ότι τα κανάλια της λίστας Πέτσα έπαιζαν όλο το βράδυ την εξαγγελία τού υπουργού χωρίς να παίζουν την κάθετη διάψευση της Κομισιόν. Φθηνή προπαγάνδα και παραπληροφόρηση την ώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη από υπεύθυνη ενημέρωση.
   Χθες ο Κυρ. Μητσοτάκης έσπευσε να καλύψει τον υπουργό λέγοντας ότι υπάρχει λελογισμένη αισιοδοξία για το εμβόλιο και ότι η χώρα έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο προαγοράς.
   Μόνο που ο Β. Κικίλιας δεν αναφέρθηκε σε συμβόλαια προαγοράς εμβολίων που δεν υπάρχουν.
   Είπε ότι τον Δεκέμβριο θα φέρει εμβόλια. Γι’ αυτό τον «άδειασε» η Κομισιόν. Πράγμα που, φυσικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπέρασε.
   Το πρόβλημα μ’ αυτή την κυβέρνηση δεν είναι μόνο ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τον κόσμο. Είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά ούτε τον εαυτό της. Κι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο.
   Τι κριτική να τους κάνεις;
το Κύριο Άρθρο στη σημερινή ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.