6 Μαΐ 2020

Άδειες καρέκλες στην κεντρική πλατεία στην Άρτα - ΦΩΤΟ

- Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Άρτας: "Θα μείνουν άδειες; Η εστίαση απαιτεί, δεν επαιτεί"
- Γιώργος Καβαθάς: "Η δράση empty chairs, δηλαδή άδειες καρέκλες, υποδηλώνει το μέλλον της εστίασης. Η εστίαση θα βρίσκεται με άδειες καρέκλες, εάν η Κυβέρνηση δεν πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του κλάδου"


   Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» συμμετέχει σε μια πρωτότυπη συμβολική εκδήλωση-διαμαρτυρία, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού «EMPTY CHAIRS – Άδειες καρέκλες».
   Οι επιχειρηματίες των καταστημάτων εστίασης της Άρτας τοποθέτησαν στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Δημητρίου) τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.


   Η δράση πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, την Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 και ώρα 20.00 και συμμετέχουν σε αυτή περισσότεροι από 30 Σύλλογοι Εστίασης και Τουρισμού.
   Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.


Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου του ΣΕΔΑ:
EMPTY CHAIRS - ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ;
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

   Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΑΥΓΗ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καβαθάς, "η δράση empty chairs, δηλαδή άδειες καρέκλες, υποδηλώνει το μέλλον της εστίασης. Η εστίαση θα βρίσκεται με άδειες καρέκλες, εάν η Κυβέρνηση δεν πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του κλάδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.