8 Απρ 2020

Ιατρικός Σύλλογος Άρτας: Εμπαιγμός τα 600 ευρώ στους αυτοαπασχολούμενους ιατρούς

«Συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια αναχαίτισης του covid 19... με αυξημένο κίνδυνο ένεκα της έλλειψης κατάλληλων χώρων και προστατευτικών υλικών. Αντ΄ αυτού, λαμβάνουμε κουπόνια και για συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης…. Έλεος!»


   Την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση για χορήγηση 600 ευρώ στους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας.
   Με τίτλο «Εμπαιγμός για την αποζημίωση των αυταπασχολούμενων γιατρών για τη χορήγηση των 600 ευρώ, δηλαδή 6,00 ευρώ την ώρα, χειρότερα από ανειδίκευτος εργάτης», στην ανακοίνωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, αναφέρει:
   «Αποτελεί εμπαιγμό η απόφαση για ένταξη των αυταπασχολούμενων γιατρών στην ενιαία κατηγορία των επιστημονικών κλάδων που προβλέπει τη χορήγηση 600 ευρώ. Χωρίς καμία διάθεση διαφοροποίησης έναντι του λοιπού επιστημονικού κόσμου εμείς ως γιατροί όχι μόνο έχουμε πληγεί σημαντικά αλλά συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια αναχαίτισης του covid 19 εξετάζοντας κάθε είδους περιστατικά τόσο στα ιατρεία μας όσο και σε κατ’οίκον επισκέψεις και παράλληλα παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη σε όλες της δομές υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία. Και αυτό με αυξημένο κίνδυνο ένεκα της έλλειψης κατάλληλων χώρων και προστατευτικών υλικών. Αντ΄ αυτού, λαμβάνουμε κουπόνια και για συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης…. Έλεος!».
   Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Ευάγγελος Χαρμπής και ο γραμματέας Γεώργιος Μαντέλλος.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.