15 Μαρ 2020

Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο: Ουρές σε εκκλησίες για τη Θεία Κοινωνία σε live μετάδοση από την ΕΡΤ2! - VIDEO

Tην ώρα που όλη η χώρα έχει μπει σε καραντίνα και κράτος και γιατροί προσπαθούν να πείσουν μέσω των απαγορεύσεων να μείνει ο κόσμος σπίτια του


   Ενώ όλη η χώρα έχει μπει σε καραντίνα και κράτος και γιατροί προσπαθούν να πείσουν μέσω των απαγορεύσεων να μείνει ο κόσμος σπίτια του, η Εκκλησία συνεχίζει το χαβά της.
   Συγκεκριμένα, στην Εκκλησία Γρηγορίου Παλαμά Θεσσαλονίκης έγινε κανονικά όχι μόνο η λειτουργία, αλλά και η κοινωνία, με τουλάχιστον 100 άτομα όλων των ηλικιών να μεταλαμβάνουν από το ίδιο κουτάλι.
   Το απίστευτο αυτό γεγονός μετέδωσε κιόλας ζωντανά (!) η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ2. Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο σκηνικό εκτυλίχτηκε και σε άλλες Εκκλησία ανά την χώρα. Την ίδια ώρα που συλλαμβάνονται καταστηματάρχες για παραβίαση της καραντίνας, η Εκκλησία παραμένει στο απυρόβλητο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.