4 Φεβ 2020

Νεύρα Βορίδη - Παραδέχεται ολιγωρία για το προσφυγικό και δεν ξέρει τι να απαντήσει - VIDEO

- Ακόμα και στον φιλικό ΣΚΑΪ έχασε τα λόγια του ο άλλοτε λαλίστατος Βορίδης, αποκαλυπτικός ο διάλογος
- Κάποια στιγμή του ξέφυγε: «Να αποφασίσουμε τις ερωτήσεις», λες και δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου να τις θέτει αλλά θα πρέπει να «συναποφασίζονται» με τους καλεσμένους υπουργούς!


   Την ώρα που το προσφυγικό-μεταναστευτικό βρίσκεται σε έκρυθμη κατάσταση ο παλαιότερα λαλίστατος Μάκης Βορίδης αποφεύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση...
   Παραδέχεται ολιγωρία της κυβέρνησης και το μόνο που είχε να πει ήταν γενικολογίες...



   Όταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έθεσε το ερώτημα:
   - «Πότε θα αλλάξει η εικόνα στο προσφυγικό»;
   - «Θα το απαντήσω το πότε, αλλά… ο αρμόδιος υπουργός», «Δεν θέλω να μπαίνω σε πάρα πολύ τεχνικά θέματα»
   - Μέχρι το καλοκαίρι έχουν πει παρενέβη ο δημοσιογράφος που προφανώς ξέρει καλύτερα το χρονοδιάγραμμα από τον υπουργό της κυβέρνησης που δεν ήθελε να απαντήσει.
   - «Αν με ρωτήσετε για το υπουργείου μου θα σας πω αλλά δεν αξιώνω ένας άλλος υπουργός να σας πει για το τι δεσμεύομαι»
   - "Το προσφυγικό είναι το Νο1 ζήτημα κ. Βορίδη" επέμεινε η δημοσιογράφος.
   - "Επαναλαμβάνω μάλιστα, αλλά θα κάνουμε στρατηγική συζήτηση. Μην μου κάνετε συζήτηση λεπτομερειών. Με μένα θα μιλήσετε στρατηγικά".
   Επέμεναν οι δημοσιογράφοι και ο κ. Βορίδης δεν ήθελε να απαντήσει όπως είπε σε λεπτομέρειες... «αν με ρωτάτε λεπτομέρειες»…
   - Είναι λεπτομέρεια να σας ρωτάμε πότε θα αντιμετωπιστεί το προσφυγικό;
   Και κάπως έτσι, συνεχίστηκε η συζήτηση που παραλίγο να «ξεφύγει» τελείως, με τον κατά το παρελθόν λαλίστατο Βορίδη να θεωρεί σήμερα «τεχνική λεπτομέρεια» το πότε θα λυθεί το προσφυγικό. Θέμα που η Ν.Δ. επένδυσε προεκλογικά και υπόσχονταν ότι θα λύσει από τους πρώτους 3 με 4 μήνες διακυβέρνησής της.
   «Υπάρχει καθυστέρηση» παραδέχθηκε τελικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, λέγοντας «περιμένουμε να δούμε την εφαρμογή της στρατηγικής» που άλλαξε, είπε με λίγα λόγια, ενώ κάποια στιγμή του ξέφυγε: «Να αποφασίσουμε τις ερωτήσεις», λες και δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου να τις θέτει αλλά θα πρέπει να «συναποφασίζονται» με τους καλεσμένους υπουργούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.