4 Φεβ 2020

Σε απόλυτη σύγχυση η Ν.Δ. - «Τάζουν» ταυτόχρονα και νησιά χωρίς πρόσφυγες και «κλειστά κέντρα» σε κάθε νησί - VIDEO

Μετά την έλλειψη σχεδίου, την προχειρότητα και την πλήρη αποτυχία, δεν ξέρουν τι λένε στα κανάλια οι βουλευτές της ΝΔ, που φάσκουν και αντιφάσκουν


   Μετά την πλήρη αποτυχία τους να διαχειριστούν το προσφυγικό-μεταναστευτικό, δεν ξέρουν τι λένε στα κανάλια οι βουλευτές της Ν.Δ. που φάσκουν και αντιφάσκουν.
   Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που όφειλαν να έχουν σχέδιο αντί να καταφεύγουν σε ακροδεξιές κορώνες για να το αντιμετωπίσουν, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.
   «Να μείνουν τα νησιά με ελληνικό πληθυσμό» υποστήριξε ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, προσθέτοντας ότι «η πολιτική της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει κανείς σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για λόγους εθνικούς και γενικότερου συμφέροντος της ελληνικής κοινωνίας».



   Υποστήριξε μάλιστα αυτό τον ισχυρισμό στην ΕΡΤ λέγοντας: «Γιατί περνάει δύσκολη κατάσταση η ανατολική Μεσόγειος με τις γεωπολιτικές ανακατάξεις με το νέο κύμα προσφύγων που απειλεί ο Ερντογάν να προσεγγίσει την Ελλάδα… Επομένως αυτά τα νησιά που φυλάνε Θερμοπύλες πρέπει να μείνουν με ελληνικό πληθυσμό χωρίς αυτό να σημαίνει ούτε ρατσισμό, ούτε ξενοφοβία».
   Και φυσικά είναι, όταν βλέπεις ως «απειλή» τους ανθρώπους που φεύγουν από τον πόλεμο και τους αρνείσαι καταφύγιο, ή όταν σκέφτεσαι την γελοιότητα των "πλωτών φραγμάτων" για να τους αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, έχει σημασία να τοποθετηθεί η κυβέρνηση τι λέει στους νησιώτες;
   Στόχος της πολιτικής της είναι να μείνουν τα νησιά με αμιγώς ελληνικό πληθυσμό; Αυτό υπόσχεται στους νησιώτες ακόμα και σήμερα; Πώς θα επιτευχθεί αυτό το σχέδιο όταν οργανώνει κλειστές δομές σε κάθε νησί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.