21 Δεκ 2019

Η στιγμή που ο βουλευτής της ΝΔ... κατάπιε τα λόγια του, καθώς το ψέμα που παπαγάλιζε κατέρρευσε on camera - VIDEO

To ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός μας, αυτό που μένει είναι η χυδαιότητα


   Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός μας. Έτσι, από το πρωί της Παρασκευής που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λασπολόγησε με ανακοίνωση του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά την Μαρφίν ως προπέτασμα καπνού για την ανομία και την αναίτια αστυνομική βία στο Κουκάκι εναντίον της οικογένειας Ινδαρέ… πέρασαν μόνο κάποιες ώρες ως το βράδυ της ίδιας μέρας, για να καταρρεύσει με πάταγο η συκοφαντία.
   Συγκεκριμένα, ο Στ. Πέτσας, το πρωί της Παρασκευής, επαναφέροντας την ίδια προπαγάνδα της Ν.Δ. με πριν από 10 χρόνια, ανέφερε: "Πότε καταδικάσατε τη δολοφονία τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου μωρού στον εμπρησμό της Marfin; Έως πότε θα ρωτάτε 'και τι κακό έχουν οι μολότοφ;'"!



   Το βράδυ της Παρασκευής, η δημοσιογράφος του Kontra Chanel, Αναστασία Γιάμαλη, όταν ο φιλοξενούμενος της βουλευτής της Ν.Δ., Βασ. Σπανάκης, αναπαράγωντας την επίσημη θέση του κόμματός του ρωτώντας «πότε καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ την Μαρφίν» του απάντησε:
   «Στις 5 Μαΐου το 2010, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του για τον άδικο χαμό των τριών εργαζομένων τραπεζουπαλλήλων στην Μαρφίν»...
   Τα έχασε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και στη συνέχεια η δημοσιογράφος του διάβασε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προβλήθηκε και στο κανάλι.
   «Εκφράζουμε την ειλικρινή και βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο των τριών εργαζομένων τραπεζοϋπαλλήλων. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την απερίφραστη καταδίκη μας απέναντι σε αυτούς που ευθύνονται για τον άδικο χαμό τους και απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση των γεγονότων» αναφερόταν στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 5 Μαΐου του 2010.
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.