28 Δεκ 2019

Το πιο παγωμένο Σάββατο του φετινού χειμώνα στην Ήπειρο - «Κατάψυξη» και -5 β. Κελσίου

Συνεχής πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και την Πρωτοχρονιά


   Η ψυχρή εισβολή του νέου κύματος κακοκαιρίας με την ονομασία «Ζηνοβία» έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της σε αρκετές περιοχές, αφού, ήδη από χθες το βράδυ, η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα.
   Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας παρουσιάζεται σε όλη την Ήπειρο, κάνοντας αυτό το Σάββατο να είναι η πιο κρύα, μέχρι τώρα, ημέρα του φερινού χειμώνα, καθώς ο υδράργυρος έπεσε στους πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν στο Μέτσοβο και την Αγία Κυριακή, στους μείον τέσσερις στην Ελεούσα και το Πληκάτι, τρεις υπό το μηδέν έδειξε στα Γιάννινα, την Βωβούσα και το Τσεπέλοβο, μείον δύο στην Κόνιτσα και την Δωδώνη, ενώ την υψηλότερη θερμοκρασία είχε η Πάργα με οκτώ βαθμούς.
   Η πτώση της θερμοκρασίας στην Ήπειρο θα συνεχιστεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τοπικές βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.