20 Αυγ 2019

Υπερσύγχρονο μικροσκόπιο Zeiss Kinevo στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

- Ο εξοπλισμός αυτός, που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας, χρηματοδοτήθηκε με 450.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ανοίγει νέους ορίζοντες στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου
- Πώς του ξέφυγε του Βασιλάκη Κικίλια και δεν το εμφάνισε ως επίτευγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη;


   Παρελήφθη και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στην αίθουσα Νευροχειρουργικών επεμβάσεων το νέο υπερσύγχρονο μικροσκόπιο Zeiss Kinevo 900, συνολικού κόστους 449.872 Ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
   Ο εξοπλισμός αυτός, που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας, ανοίγει νέους ορίζοντες στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.
   Απορίας άξιον, πάντως, είναι πώς του ξέφυγε του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και δεν το εμφάνισε ως επίτευγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
   Συνηθισμένους μας έχουν, άλλωστε, στο να οικειοποιούνται όσα η κυβέρνηση Τσίπρα σχεδίασε, χρηματοδότησε, δρομολόγησε και ολοκλήρωσε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και να τα παρουσιάζουν ως δικά τους κατορθώματα, συνεπικουρούμενοι από τα πανηγυρίζοντα φιλικά τους ΜΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.