27 Ιουν 2019

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Άρτας σε Καμπή - Αμμότοπο - Αμπέλια - Χανόπουλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Και σε αυτή την περιοδεία επιβεβαιώθηκε το κλίμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την μεγάλη εκλογική και πολιτική ανατροπή


   Περιοδεία σε Καμπή - Αμμότοπο - Αμπέλια - Χανόπουλο πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Άρτας μαζί με υποψήφιους βουλευτές του νομού μας.
   Συζήτησαν με τους κατοίκους για όσα σημαντικά επιτεύχθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια στην περιοχή μας, αλλά και για τις προγραμματικές δεσμεύσεις για την ερχόμενη τετραετία 2019 - 2023, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν.
   Και σε αυτή την περιοδεία επιβεβαιώθηκε το κλίμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την μεγάλη εκλογική και πολιτική ανατροπή, καθώς οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται ότι η εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και -το κυριότερο- διαφορετικό διακύβευμα απ' ότι η ευρωκάλπη.
   Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Για την Άρτα που μας αξίζει.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.