21 Σεπ 2018

Είναι να μην τα πάρεις... - VIDEO

- Με νευράκια ξύπνησε ο Άρης λόγω δημοσκόπησης...
- Η μόνη παρηγοριά πια για τον Άρη Πορτοσάλτε είναι η... επιστημονική ανάλυση του Παύλου Τσίμα


   Απογοητευμένος ο Άρης Πορτοσάλτε από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της PULSE που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό του δελτίο το βράδυ της Πέμπτης.
   Το επιτελείο του σταθμού -και της Πειραιώς, αφού αυτά τα δύο πάνε πακέτο- θα περίμενε τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται.
   Αλλά...
   Η δημοσκόπηση της PULSE για τον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε την εικόνα μείωσης της διαφοράς μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφεται και στις άλλες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών.
   Λογικό ήταν να νευριάσει ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ με αυτά τα αποτελέσματα. Και τα νεύρα του τα έβγαλε πρωί πρωί στο twitter:


   Είναι δυνατόν, σου λέει ο Άρης, να έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας όλο το καλοκαίρι, να έχουμε κάνει τόση προπαγάνδα ότι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι φταίει προσωπικά ο Τσίπρας και η Δούρου -βεβαίως βεβαίως- και να μην έχουν πειστεί ούλοι...
   Είναι δυνατόν να πάει τόση σπέκουλα και τόση τυμβωρυχία χαμένη, αναρωτιέται ο μέγας δημοσιογράφος.
   Για σκεφτείτε τι θα λέει κι ο αντιπρόεδρος νανογιλέκων... Λέτε να θεωρήσει ότι η προπαγάνδα δεν ήταν αρκετή και επιτυχημένη και να αφήσει το στασίδι που έχει πιάσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του; Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Ελπίζω στη μεγαλοψυχία του Αδώνιδος!
   Η μόνη παρηγοριά πια για τον Άρη Πορτοσάλτε είναι η... επιστημονική ανάλυση του Παύλου Τσίμα, ο οποίος ερωτηθείς από τη Σία Κοσιώνη απέδωσε τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην ευφορία του καλοκαιριού!


γράφει η Παπαλάμπραινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.