6 Αυγ 2018

Ηπειρώτες Πυροσβέστες για Τάσο Τέλλογλου: Ανεπιθύμητος να πατήσει τα χώματα της Ηπείρου

Ισχυρίστηκε ότι, αφού δεν υπάρχουν νεκροί πυροσβέστες, αποδεικνύεται ότι δεν ήταν εκεί για να αποτρέψουν την τραγωδία


   Με επιστολή της προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρεια Ηπείρου διαμαρτύρεται έντονα για τις πρόσφατες απαράδεκτες και προσβλητικές για το Πυροσβεστικό Σώμα δηλώσεις του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου, στον ΣΚΑΪ, στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι, αφού δεν υπήρξαν νεκροί πυροσβέστες, αυτό αποδεικνύει ότι η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία στο Μάτι.
   Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, με δύο ενισχυμένα πεζοπόρα τμήματα, αποτελούμενα από είκοσι άνδρες, καθώς και δέκα πυροσβεστικά οχήματα με διπλά πληρώματα, δηλαδή τέσσερα άτομα στο καθένα, βρέθηκαν από το πρώτο απόγευμα στα πύρινα μέτωπα της Αττικής, μαζί με συναδέλφους τους απ' όλη την Ελλάδα, για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
   Η Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου ζητά από την ΕΣΗΕΑ να υπάρξει έμπρακτη καταδίκη των αισχρών δηλώσεων Τέλογλου και καταλήγει ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι πλέον "ανεπιθύμητος να πατήσει τα χώματα της Ηπείρου".
   Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                                         ΠΡΟΣ : Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Κοι/ση : Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.    -ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ : << Περί δηλώσεων μέλους σας >>
Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.Η.Ε.Α. 
  Σε πρόσφατες δηλώσεις μέλους σας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, συγκεκριμένα του κ. Τάσου Τέλλογλου   μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε  <<ότι από την στιγμή που ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες, της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν υπάρχουν πυροσβέστες, δεν υπάρχει ούτε ένα καμένο πυροσβεστικό αυτοκίνητο, αποδεικνύεται πως η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία!>> .
Σας ρωτάμε και παρακαλούμε να μας απαντήσετε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα;; Είχε πάει να συνδράμει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και δεν είδε κανέναν πυροσβέστη εκεί;;;  Δεν ήταν κανένα πυροσβεστικό όχημα εκεί;;;; Είχε πάει να καλύψει με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την ώρα που εξελίσσονταν η καταστροφή αυτή;;;
Δεν μπορείτε να προσβάλει ένα μέλος σας το Πυροσβεστικό Σώμα, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο, ένα Σώμα με δεκάδες νεκρούς στην ιστορία του, λέγοντας ότι δεν ήταν παρών και εσείς να μην έχετε πάρει επίσημη θέση .Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες ως προς την δημόσια τοποθέτηση του μέλους σας , σας εκτός και εάν όλοι εσείς συμφωνείται με αυτή την άποψη.

Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από αυτή την δήλωση του κ. Τέλλογλου ο εν λόγω δημοσιογράφος  είναι  ανεπιθύμητος να πατήσει τα χώματα της Ηπείρου.

Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο  Πρόεδρος                                                           Ο  Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                         ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.