3 Ιουλ 2018

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να διαγράψει και τον Μοσκοβισί!

- Σκηνές απείρου κάλλους από τον θυμό της Ν.Δ. για τον Μοσκοβισί που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Σκηνές απείρου κάλλους από τον θυμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Μοσκοβισί που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων.
   Τον θυμό αυτόν συμμερίστηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα κανάλια, που για μια ακόμα ημέρα τήρησαν σιγή ιχθύος για τις προνομιακές του σχέσεις Μητσοτάκη με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis.
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης οι δηλώσεις Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών, τα «μαχαίρια» στην Κεντροαριστερά, η περιπέτεια των παιδιών σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, οι κλυδωνισμοί της γερμανικής κυβέρνησης, η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Πυρά Τζανακόπουλου για τις «νουθεσίες» Μητσοτάκη και Χατζηδάκη στον Μοσκοβισί

Σε δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «μετά τον κ. Χατζηδάκη, ήρθε η σειρά του κ Μητσοτάκη να κάνει παρατήρηση στον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Μοσκοβισί που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων». (αναλυτικά)

«Η κυβέρνηση θα τηρήσει κατά γράμμα όσα ακριβώς προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών»

Επιθυμία της κυβέρνησης είναι η συμφωνία για την επίλυση ενός προβλήματος που για χρόνια βαραίνει την εξωτερική μας πολιτική να έχει τη μέγιστη δυνατή πλειοψηφία στη Βουλή, αναφέρει ανακοίνωση του του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για τη συμφωνία των Πρεσπών. (αναλυτικά)

Το τέλος του προγράμματος είναι νίκη του ελληνικού λαού

«Το πρόγραμμα τελείωσε και αυτό είναι νίκη του ελληνικού λαού και της ευρωζώνης. Η τρόικα δεν θα ξανάρθει εδώ», είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας ενώπιον των επιτροπών της Βουλής. Ο κ. Μοσκοβισί αναφέρθηκε στη συμφωνία της 21ης Ιουνίου για το τέλος του προγράμματος και για το χρέος. Μια συμφωνία για την οποία είπε ότι βοηθάει την Ελλάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να περπατήσει αυτόνομα και ανεξάρτητα όπως οι άλλες χώρες της ευρωζώνης. «Το πεπρωμένο είναι πλέον όλο στα χέρια σας. Προσέξτε μην παραστρατήσετε», είπε ο κ. Μοσκοβισί. (αναλυτικά)

Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Τώρα η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα μέσα στην Ευρωζώνη, γυρίζουμε σελίδα

Ο πρωθυπουργός μίλησε για ιστορική αλλαγή. (αναλυτικά)

«Την Πέμπτη ο κρυπτόμενος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να απαντήσει για τις σχέσεις του με τον Φρουζή»

Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή... (αναλυτικά)

ΣΚΑΪ: «Αποπροσανατολισμός» η συζήτηση για τις φιλικές σχέσεις Μητσοτάκη - Φρουζή

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου έκαναν προσπάθειες να μη συνεχιστεί η συζήτηση με συνεχείς παρεμβάσεις και διακοπές. (αναλυτικά)

«Παράθυρο» Μοσκοβισί για ακύρωση περικοπής των συντάξεων

«Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται, αλλά δεν είναι άκαμπτες», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί, σχετικά με το ζήτημα της εφαρμογής από την 1η Ιανουαρίου 2019 της δέσμευσης για μείωση των συντάξεων. (αναλυτικά)

Moody's: Η πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας θα μπορούσε να αναβαθμιστεί περαιτέρω

Τι δήλωσε η ανώτατη αντιπρόεδρος της Moody's και επικεφαλής αναλύτρια για την Ελλάδα, Κάθριν Μουελμπρόνερ. (αναλυτικά)

Πρόσληψη 1.200 μόνιμων εργαζόμενων σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, των νοσοκομειακών γιατρών και πρωτοβάθμιων σωματείων. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης που αφορά στο λοιπό επικουρικό προσωπικό. (αναλυτικά)

Παπαδημούλης προς Κουρτς: Επιλέξτε αν θα είστε ένας κεντροδεξιός Ευρωπαίος ηγέτης ή ένας Όρμπαν-Σαλβίνι με παιδικό πρόσωπο

Ομιλία του Δημήτρη Παπαδημούλη στην Ολομέλεια του ΕΚ, στη συζήτηση για τις προτεραιότητες της Αυστριακής Προεδρίας. (αναλυτικά)

Έγκριση σχεδίων για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους»

Την υλοποίηση των σχεδίων για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους» ενέκρινε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, με σχετική απόφασή της, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια». (αναλυτικά)

Έχουν εγκριθεί 616.348 αιτήσεις για το επίδομα παιδιού

Στις 616.348 ανέρχονται οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το επίδομα παιδιού από το σύνολο των 709.054 αιτήσεων που υποβλήθηκαν, μέχρι χθες στις 11:40, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), τα οποία δημοσίευσε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ). (αναλυτικά)

Γ. Ραγκούσης: Αγαπητή Φώφη, αρνούμαι να με καταστήσεις υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ». (αναλυτικά)

Στελέχωση με ιατρικό προσωπικό των Κινητών Μονάδων που διενεργούν διακομιδές νεογνών στην Αττική

Στην πρόσληψη μόνιμων ή επικουρικών παιδιάτρων/νεογνολόγων για τη στελέχωση της Κινητής Μονάδας Νεογνών του ΕΚΑΒ, προχωρά το Κέντρο και έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών και με την έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης, η Κινητή Μονάδα θα στελεχώνεται με περιοδικές βάρδιες από επιλεγμένο ιατρικό προσωπικό από τα οικεία νοσοκομεία. (αναλυτικά)

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κεντρικών οδικών δικτύων Μεγάρων και Νέας Περάμου

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.