24 Ιουν 2018

Γενική ευφορία και ικανοποίηση στα Κεντρικά Τζουμέρκα για την έναρξη των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με προϋπολογισμό 500.000€


   Τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων» με προϋπολογισμό 500.000,00€ (με ΦΠΑ), ένα έργο που χρηματοδοτείται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ( 2014ΣΕ57200002 της ΣΑΕ 572 του Π.Δ.Ε.).
   Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
   Λίγους μήνες αργότερα, διαβάζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων:

Μέσα σε κλίμα γενικής ευφορίας και ικανοποίησης ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων του Δήμου Κ. Τζουμέρκων προϋπολογισμού 500,000 ευρώ. Το πρωί της Τετάρτης 20/06/18 ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αλυμάρα Κώστα επισκέφτηκε το πρώτο εργοτάξιο του έργου στο Παλαιοκάτουνο και συνομίλησε με τον ανάδοχο του έργου Μηχανικό Κο Χ. Κατέρο ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία και τον τρόπο εκτελέσεως των εργασιών.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον ανάδοχο Μηχανικό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και του υποσχέθηκε ότι θα τον επισκέπτεται συχνά  για να ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με την πορεία των εργασιών. Παριστάμενοι κάτοικοι εξέφρασαν στον Δήμαρχο και στον ανάδοχο την απόλυτη ικανοποίηση τους και τις ευχαριστίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.