21 Ιουν 2018

Πριόνι….. και τσεκούρι!

Η Ν.Δ. συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή!


   Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου Πριονίδης Χρήστος, στέλεχος της ΝΔ Καβάλας, στο δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης Παρασκευής 15-6-2018, παρακίνησε τους συμπολίτες του σε πράξεις βίας κατά συμπολιτών του, μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
   Είπε επί λέξει: «Είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο (…). Να σταμπάρουμε ποια είναι τα μαγαζιά των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμε (…). Να σταμπάρουμε ποια είναι τα αυτοκίνητα των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμε (… ). Να δούνε πόσα απίδια έχει ο σάκος». Παρακάμπτω φράσεις για π@@στράκια, κ@λόμαγκες κλπ.
   Κι όλα αυτά, λόγω της αγανάκτησής του για την κατάπτυστη ή προδοτική ή ό,τι άλλο θέλετε συμφωνία Ελλάδας – FYROM. Το κακό δεν είναι ότι ζήλεψε τη δόξα του βουλευτή Μπαρμπαρούση (βέβαια αυτός ήταν ακόμα χειρότερος, καθώς κάλεσε σε .. πραξικόπημα!). Το κακό είναι ότι κάλεσε σε βία κατά συμπολιτών του. Το χειρότερο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν τον διέκοψε, να του πει τι λες, ηρέμησε, πού βρίσκεσαι…. ΌΛΟΙ άκουγαν ήσυχοι ένα μαινόμενο ταύρο να αγορεύει.
   Τέλος, το ακόμα πιο χειρότερο είναι πως η ΝΕ Καβάλας της ΝΔ, αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του και να τον διαγράψει ,τον κάλυψε απολύτως! Μάλιστα, ζητά και τα ρέστα και καλεί τους Συριζαίους να ζητήσουν συγγνώμη για την… «εκχώρηση του Μακεδονικού ονόματος, της Μακεδονικής εθνότητας και της Μακεδονικής γλώσσας».
    Το ίδιο έκανε και στη Δράμα η ΝΕ της ΝΔ, όταν κάλυψε τις χυδαιότητες και τις απειλές που εκτόξευαν στελέχη της στα social media κατά του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδη Χρήστου.
   Φυσικά, όταν όλες οι παραπάνω υποθέσεις πήραν, ως όφειλαν, τον δρόμο της δικαιοσύνης, γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα έχει κανόνες, όλοι ξαφνικά έχασαν τη μαγκιά τους! Όλοι… στο δρόμο του Μπαρμπαρούση. Παρασύρθηκα, ε, είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω κ.λπ. κ.λπ.
    Όλα, μα όλα έχουν αρχή και τέλος, ΟΧΙ στη συμφωνία που, όπως είπε ο Ζόραν Ζάεφ, είναι δίκαιη και σοφή, αλλά στην κουτοπόνηρη και κοντόφθαλμη πολιτική του Μητσοτάκη, ο οποίος, για να μη διασπαστεί το κόμμα του, αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να διχάσει τον ελληνικό λαό. Του Μητσοτάκη που νομίζει, ο μωρός, ότι θα γίνει Πρωθυπουργός κάνοντας εμπόριο πατριωτισμού και ακολουθώντας εθνικιστικό κατήφορο.
   Ο κατήφορος αυτός, όμως, δε βγάζει σε κανένα ξέφωτο εξουσία,ς αλλά οδηγεί σε ακρότητες, αφιονισμένα αλαλάζοντα πλήθη και δημοκρατική εκτροπή. Καλύπτοντας τις ακρότητες, το μόνο που καταφέρνει είναι να ενισχύει ακόμα περισσότερο τα ακροδεξιά στίφη που ευθέως απειλούν τη Δημοκρατία. Και η Δημοκρατία είναι πολύ πιο σημαντική από τις φιλοδοξίες του μικρού Κ. Μητσοτάκη.
γράφει ο Δημήτρης Καρβούνης, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ

  ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή! 
   «Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη, αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη στήριξη της Ν.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. στον Χρήστο Πριονίδη:
Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είναι πλέον προφανές πως το κόμμα της Ν.Δ., με αφορμή τη συμφωνία με την πΓΔΜ, υιοθετεί μια πολιτική γραμμή που, όχι απλώς φλερτάρει με την άκρα δεξιά, αλλά συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή!
Ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Τον καλούμε να απαντήσει ευθέως: Συμφωνεί με το κάλεσμα σε πογκρόμ κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο προέβη ο Χρ. Πριονίδης; Συμφωνεί με τις απειλές για εμφύλιο πόλεμο; Συμφωνεί με τις δηλώσεις κατά των ομοφυλόφιλων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.