27 Απρ 2018

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ κατά του καρκίνου απόψε στον Σκουφά

Γραμμένο με χιούμορ από μία στρατιωτικό και γυναίκα, μεταφέρει τα προσωπικά της βιώματα και την στρατηγική που την οδήγησε στην ίαση

   Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πέτα μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Χρήσταινα «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ κατά του καρκίνου» την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 20:30, στην Πνευματική Στέγη του Συλλόγου.
   Το βιβλίο «Εγχειρίδιο πολέμου κατά του καρκίνου» της συνταγματάρχου ε.α Σοφίας Χρήσταινας είναι ένα όπλο, θα μπορούσαμε να το πούμε φάρμακο χωρίς χημικά, που εφοδιάζει μόνο με αισιοδοξία τον ασθενή, απαραίτητη όσο και τα φάρμακα. Δίνει δύναμη, που ισχυροποιεί το περίφημο ανοσοποιητικό.
   Το βιβλίο, γραμμένο με χιούμορ από μία στρατιωτικό και γυναίκα, μεταφέρει τα προσωπικά της βιώματα και την στρατηγική που την οδήγησε στην ίαση.
   Κεντρική ομιλήτρια η Ελευθερία Ιγνατιάδου χειρουργός μαστού, ειδική παθήσεων μαστού, επιμελήτρια μονάδας μαστού ΕΑΝΠ ΜΕΤΑΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.