10 Φεβ 2018

Άδωνις: «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο» (στη Ν.Δ.; ) - VIDEO

Ανοίγει εσωτερικά βάραθρα στη ΝΔ, που θα έχει ενδιαφέρον τελικά να δούμε ποιος θα πέσει μέσα


   Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στις αιχμές, περί παραίτησης του, από το βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Βλάχο και άλλους, από τη θέση του αντιπροέδρου.
   Όταν νωρίτερα, μέσω του ΣΚΑΪ, απειλούσε ότι «δεν θα μείνει τίποτα όρθιο»… που εννοεί άραγε; Στη Ν.Δ.;   Μπορεί να επικαλείται μεν την ενότητα, για να κλείσει το στόμα των διαφωνούντων προς αυτόν, όμως ανοίγει εσωτερικά βάραθρα στη Ν.Δ., που θα έχει ενδιαφέρον τελικά να δούμε ποιος θα πέσει μέσα.
   "Κάλυψε τον Αβραμόπουλο ο Καραμανλής", είπε με νόημα στον κ. Βλάχο, υποδεικνύοντάς του να σωπάσει, για τα περί παραίτησής του, ενώ δημόσια υπενθύμισε ότι ο ίδιος είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν έχει εκλεγεί. «Δεν υπάρχει επετηρίδα στη Ν.Δ.».
   Δημόσια παραδέχθηκε τις εσωκομματικές διαφωνίες στη Ν.Δ., όταν ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «μπετόν αρμέ» σε αντίθεση με τη Ν.Δ. (και αυτό είναι το μοναδικό πλεονέκτημα του!)
   Σε προσωπική κούρσα φαίνεται να τρέχει ο Άδωνις... τόσο φανερά μόνος...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.