18 Δεκ 2017

Τι έδειξε η δημοσκόπηση της Κάπα Recearch για τη γνώμη που έχουν οι Αρτινοί για Γεροβασίλη-Στύλιο-Τσίρκα-Τσιρογιάνη

Και ένα... παράδοξο αποτέλεσμα!


   Το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, μια δημοσκόπηση της Κάπα Recearch, για την Ήπειρο. Για την ακρίβεια, ήταν μία από τις 13 δημοσκοπήσεις της εταιρείας, η οποία έκανε ανάλογες δημοσκοπήσεις και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.
   Αρκετή δημοσιότητα έλαβε το ποσοστό της θετικής ή μη γνώμης, που συγκέντρωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Αλέκος Καχριμάνης. Κι αυτό, διότι το 41,5% που συγκέντρωσε η θετική και πολύ θετική γνώμη, έτυχε διαφόρων ερμηνειών, ανάλογα από πιο "μετερίζι' βρισκόταν ο κάθε τοπικός αναλυτής. Άλλοι το θεώρησαν ήττα του Περιφερειάρχη, άλλοι έλεγαν ότι 2 χρόνια πριν τις εκλογές και μετά από τόσα χρόνια ως Νομάρχης και μετά Περιφερειάρχης, είναι ένα πάρα πολύ καλό ποσοστό.
   Για να πω την αλήθεια, τείνω να συμφωνήσω με τη δεύτερη άποψη, για τον απλούστατο λόγο, ότι αν είχε από τώρα 50%, ας μην γινόταν καν περιφερειακές εκλογές το 2019!!!
   Όμως, η δημοσκόπηση δεν περιοριζόταν στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη. Ρωτήθηκαν πολίτες και από τους 4 νομούς της Ηπείρου για τη γνώμη που έχουν για τους βουλευτές τους καθώς και για τους δημάρχους των πρωτευουσών των Νομών.
   Παραθέτω τα της Άρτας:





      Η δημοσκόπηση έκρυβε ένα παράδοξο αποτέλεσμα. Και το λέω αυτό, καθώς, όλοι μας έχουμε συνηθίσει να υπερισχύει μια "γκρίνια" για την ποιότητα της ζωής μας. Στην ερώτηση, λοιπόν, "Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη ζωή στην περιοχή που κατοικείτε", η απάντηση "Πολύ" και "Αρκετά" συγκεντρώνει 54,5%!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.